MENÜ

Kıyaksaray'dan son kıyak!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Denizli takım elbise kravat üstü, kaz tüyü anorağıyla sahada, Lazio teknik direktörü Dioli sadece takım elbiseli. O an Terim geldi aklıma! Dioli’yi takım elbiseli gördüğü an ceketi fora eder, gömleğinin kollarını şöyle bir sıvar ve daha ilk anda ekibini gaza getirir, İtalyanlar’ı da düşünsel anlamda yerle bir ederdi. Bu tür örneklere çok şahit oldum, iyi bilirim. Fakat Terim model ve tatbikatları devrinden Sabri kalmış, gerisi hava kısmen de cıva! Koskoca ilk yarıda dar alanda sıkışan oyundan size yansıtabileceğim pozisyon bulamayınca, Denizli’nin anorağında takıldım kaldım. Tecrübe önemli ayrıntı olmalı. Usta hoca belki de ikinci yarı olabilecek fırtınayı çok önden kestirdi ve önlemini de aldı! Demişti ya “millete sisli, puslu, bulutlu gelen, bize berrak gelir” diye. Fakat tam tersi oldu ve bizimkiler siste kaldıkça, Lazio yağmur, fırtına eşliğinde gök gürültüsünden farksız geldi Muslera’nın dibine!

Selçuk hep geri oynadı

İlk yarıdan aklımda kalan Lazio’nun hava toplarında etkin olduğu, pozisyona rahat girip şut attığı ama sonuca ulaşmakta becerikli olmadığı. Ayrıca Selçuk hemen her topu başarıyla geri pas olarak değerlendirdiği gibi; forvetlerimiz de, Marchetti ve arkadaşlarını pek rahatsız etmemeyi yeğledi. Hiç birimiz de ikinci devre olabilecekleri galiba kestiremedik! Denizli’den başka tabii. Çünkü demiştim ya ustamız tedbirliydi! İkinci yarı bir 5 dakika iyi gibi göründük, Lazio kale alanında da, yakınında da gözüktük ama dikkatli ve kontrollü olamadık. E o zaman golü de bulamadık tabii.

Kaderine razı oldu

Becerili gol adamını da bir kısım taraftar ve medya marifetiyle zaten Çin’e göndermiştik! Kaderine razı, huzurlu bir Stopsun yönetimi ve Denizli buluşması sonu tabii ki hüsrandı, öyle de oldu zaten. Matri 57’de direkten döndü ve sonra Parolo 59, Anderson 61’de vaziyeti 2-0’a getirdi. 2 dakika sonra Sabri topu araya şahane attı, Yasin gol yapmayıp da, ne yapacaktı: 2-1. Meneceri maaşına zammı hafta sonu konuşsun artık! ‘Bir umut var mı acaba?’ derken, Klose “UEFA’dan önce Avrupa’yı ben kapattım, haydeee annenizin evine!” dedi. Kıyaksaray son kıyağını da, İtalyan Lazio’ya çekti! Olay budur.

YORUM YAZ