MENÜ

İyi ki uyanamadılar !

Abone Ol Google News

Galatasaraylı futbolcuların zaman zaman örneklediği uyku apnesi nöbetlerine! Yani (gözleri sözde açık) uyumalarına; iyi ki Kayserispor futbolcuları uyanamadılar. Aksi halde inanın, iki-üç gol hamili olurdular! Bu şansı kullanamadılar. Hele hele Luyindama, Muslera olmasa ; Oscar adayı drama cast starı. Bir de başpehlivanın ‘Nureyev’ figürüne özenip, baleye heves etmesi modunda, bir zarif operasyon yaptı. Durduk yerde ayak bileğini kıracak, sakatlık nedenini hiçbir ortepedist asla bulamayacaktı! Galatasaray iyi futbol oynamıyor. Açıkçası herkesin mutlu olduğu mahalde, ne diye futbol standardı arzu edilen seviyede örneklenmiyor? E Kayserispor’u evinde yendi ! Zaten normali bu galibiyet değil mi ? Anormal olan Ankaragücü ve Sivasspor sükut-u hayalleriydi.

Haberin Devamı

Falcao soldan gelen Saracchi asistine bir tokat attı, top harikulade yere gitti. 1-0 Onyekuru çıktı sahneye ikinci devre. Önce direkten dönen Falcao vuruşunu takip 2-0 Ardından Feghouli nefis asist üretti ve Onyekuru ikiledi 3-0 Goller ve galibiyet çok güzel ama futbol değerleri tartısı, pek tat vermedi açıkçası...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Halis Özkahya’nın gözlerinde yakını görememe sorunu mu var ? Burnunun dibinde Emre Kılınç ve Marcao’ya yapılan eylemlere nasıl ‘devam’ der ?

Maçın Starı

Muslera kurtardığı, Falcao attığıyla Aslan’ı çırpınmaktan kurtardı !

Maçın olayı

Henriqe eğer Luyindama ‘nın asist değerindeki pasına zamanında uyansa ve Muslera’dan çekinip çapraza kaçmasa, gecenin senaryosu çok farklı yazılırdı.

Kısa mesaj

Galatasaray kaliteli kadrosunun sahneye koyması gereken, oyun düzey ve standartlarını mutlaka yakalamalı.

YORUM YAZ