MENÜ

İşte yeni Antalya

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Devre arasında Eto’o, Nasri ve Veinqueur gibi yıldızlarını gönderen, ‘Zor toparlanırlar’ denilen Antalyaspor, son 4 maçından 10 puan çıkartan Malatyaspor’a patladı. Hamza Hamzaoğlu’nun ekibi 3-1’lik skorla rakibini yıktı.

Antalyaspor her yöne baskı uygulayan ‘ahtapot’ taktiğiyle başladığı ve dakika 9’da Deniz Kadah’ın penaltı vuruşuyla 1-0 öne geçtiği oyunda, ‘penguen’ sistemine döndükçe problem yaşadı! ‘Penguen’ sistemi nedir? Hareket özgürlüğü ve çabukluğa, aleni gem vuran zor bir şekildir. 19’da Boutaib net gol şansını, Ferhat’a kaptırdı. Sakıb 26’da kontra topa kontrolsüz vurdu. Topu daha fazla elinde tutan Malatya, penguen temposuna dönüşen ev sahibine 44 ve 45’te üst üste yaşattığı kabuslar sonunda 1-1’i yakaladı. Pereira pasına yine iyi vuramayan Boutaib topu asist rolü üstlendi, Aytaç da 45+1’de golle sahne aldı. Devre 1-1.

11’e 10 olunca...

51’de günün eblehlik apoleti Chebake’ye kırmızı kurdela gibi takıldı. Bıraksana, Sadık’ı Çakır korusun takır takır, sana ne! Netice? Antalya 10 kişi kalan rakibi karşısında da penguen sistemine devam etti, 57’de Zeki direkten döndü. 66’da bu kez Celustka’nın topu direkle buluştu ama Deniz Kadah 2-1’i yakaladı. 71’de gollük fırsatı kabir istirahatine tevdi eden Kebir, Kırkpınar peşrevleri temposuna dönüşen mücadelede 3-1’lik skoru 90+1’de sağladı ve güreşi bağladı! 3-1’lik skor ev sahibi adına çok önemli.

YORUM YAZ