MENÜ

Hormonlu basın!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sabah’ın beslemelerini Hıncal abi dile getirince, birtakım hormonluların da akla gelmemesi mümkün mü? Bunlar doğruları değil, işlerine geleni vurgular. Yıllarca ağlama duvarına dönen sütunları, işler azıcık iyi gidince, küstahça sırıtan köşe karikatürlerine dönüştü. Tetikçilik bir yaşam biçimi oldu medyada. Kraldan çok kralcılığın endazesi öylesine kaçtı ki, tutabilene aşk olsun.
Aziz Yıldırım başarılı. Elbette Fenerbahçe de başarılı. Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar uzanmaları, hatta kazanmaları hemen hemen her yurtseverin arzusu. Bu düşüncemizi hiç komplekssiz ve uygarca dile getirdik defalarca. Spor etiği ve insan kalitesinin gereği de böylesi olmalı. Ama Emre Aköz ve spor sayfalarındaki benzerleri, toplumu germe iştahları adına elinden geleni ardına koymamakta ısrarlı.
Bizler Cihan Oskay meselesine, Genel Kurmay’a girmesi yasak yönetici kabahatine, Ataşehir rantına balıklama dalmadıysak, şundan veya bundan çekindiğimizden değil, futbolumuzda beyaz sayfa açılması umudumuzdandır. TFF yönetimince en kritik noktalardan birine atanan, ‘Sustalı Kemal’ tercihine de, kulüplere doğru pencereden bakacağı umuduyla sessiz kaldık. Ülke kritik günler yaşarken, farklı birimlerde de ‘karmaşa hali’ ilanının, yurdumuza zarar vereceğini düşündüğümüz için durduk.
Ama bir taraf huzur ve barış ortamı peşinde koşarken, diğeri ‘Fırsat bu fırsat’ der ve malı götürmeye kalkışırsa olmaz. Galatasaray’a yapılan haksızlık değil, daniskasıdır. Bu ceza Tahkim’den dönse de, fikrim değişmez. Böyle şey olur mu? Eğer en ufak olumsuz tezahüratta böylesi ‘kör gözün parmağına’ felsefesi uygulanırsa, hangi kulüp tribünü ceza yemez?
Cüneyt Çakır’a düşük not veren gözlemci zihniyetinin uzantıları her tarafı sarıp sarmalamış. Bir kısım medya desteği de arkalarında ve meydanı boş zannediyor, ama yanılıyorlar. Türkiye’nin final oynayabileceği bir şampiyona öncesi, birlik ve beraberlik gereğine inananlara karşı, hakkaniyetten kopuk uygulamalar yapılamaz. Yapılmamalı. Hormonlu basın ve sustalının gözlemcileri de, organik üretime geçmeli! Milletin daha fazla kanser vakasına tahammülü yok çünkü.

YORUM YAZ