MENÜ

Günahsızlar ordusu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dışarıda, bulunmadıkları müsabakanın cezasını çeken taraftarları... Sahada, Kalli orjinallikleri ezasını çeken futbolcuları... Galatasaray’lılar, günahsızlar ordusudur dün gece. Cim Bom’u ele geçiren, koparmakta sakınca görmüyor. Çünkü bu eylemin, yaptırımı bulunmuyor.
Antep sofrasında günün menüsü ‘Servet önlibero’. Gaz yaptı tabi! Sarı- Kırmızılı’lar hala ‘Kim nerede oynuyor?’ diye birbirini aramakta. Sağlam resmen duman attırdı. Özellikle Beto ve Bülent Bölükbaşı. Bölükbaşı! ‘Tümenbaşı’ olsa, iyice yakıp yıkacak. Önce Beto pozisyonları ve Aykut’un mucizeye uzanan kolları, sonra Bölükbaşı etkinlikleri. Antep ev sahibini, lahmacun hamuru gibi yoğurdu ama şansızlıkları gole maydanoz oldu.
Ya Galatasaray? Lego gibi karışık. Ofsayt kuralı olmasa, Karan 5000 golü geçerdi! Dün gece kaç defa yakalandı, anlayın. Bir de rövaşatası var! Taca gitti top. Şükür’mü? Kafası karışınca, ayakları da dolanıyor! Ayhan yalandan adam kovaladıkça, takım pozisyon yeme sıkıntısı çekmez. Çekmedi de zaten.
Galatasaray ikinci yarı daha iyiceydi. İlhan, Karan’ın kafasında topu çizgide tuttu ve gol atmış kadar oldu. Şahin’in şahinleştiği anlar var. Kalli buluşunun(!)tutmadığını gördü, Serkan içerde. Karşılıklı kaçan, kaçırılan ve kurtarılan pozisyonlar var. Aslında Cim Bom’u gol yemekten Aykut’la, Manitu kurtardı!
İki şaşı çarpışmış. Biri ‘Gittiğin yere baksana’ demiş. Cevap vermiş öteki ‘Sen de baktığın yere gitsene!’ Zico ve Uygun dışında, diğer tepeye bakanların, çarpışan arkadaşlardan farkı yoktur. Nereye baktıkları da, gittikleri de belli değil.

YORUM YAZ