MENÜ

Göbek marul gibi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’ın müsabaka programını, organize edenler kutlanmalı. Gerçekten çok güzel bir seçimdi ilk hazırlık maçı. Almanya’nın VFB Homberg’i, göbek marul gibi bir rakipti ve Galatasaray çıtır çıtır yedi! Servis kolaylığı, hazım sorunu olmaması ve içinde bol vitamin bulunması nedeniyle göbek marul neyse, VFB Homberg de oydu. Yaradı yani.
Aslında hazırlık karşılaşmaları, bu tür rakiplerle oynanacak ve gereksiz sertlik, gerilim ve futbol dışı davranışlar bulunmayacak. Keyif alacaksınız. Böyle bir geceydi. Galatasaray’ın gençlerini, olası ve mevcut yıldızlarını doyasıya, izledim. Henüz tanışamadığım halde, olumlu ve insancıl biri olduğu kanaatine sahip olduğum Skibbe’nin positif enerjisi ve huzuru takıma yansımış. Güvenli, kendinden de emindi sporcular üstelik.
Yaser gelecek adına mükemmel fotoğrafları şimdiden verirken, Ferdi durgundu nedense? Yaser’in fizik gücü, temposu ve futbolu bilen hali, Cim Bom’a gönül verenleri çok mutlu edecek gibi. Lincoln de çok iştahlıydı ama bedavadan gelen penaltıyı da atmadı. Rakip zaten göbek marul, yanına bir duble rakı misali iliştirilen ceza vuruşunu istemedi ve döktü! iyi yaptı.
Orkun’un güven verdiği ve bir pozisyondaki kurtarışıyla da ‘bravo’ dedirttiği 90 dakikada, kafamı karıştıran o savruk savunmanın içinde savrukça dolaşan Ümit Karan oldu. Umarım sezon başı rehavetidir ve kronik değildir. Erhan Şentürk, Mehmet Güven, Barış ve Volkan dörtlüsü ne olursa olsun rakibi pek sektirmedi. Aydın da zaten yerinin 1 numarası. Linderoth’a sahanın dar gelmesi de bir başka güzellik olmalı.
Büyüklerimizin ne göbek marullar karşısında, nasıl da dişini kırdığını, gurbetçilere de sıkmaktan kırdırdığını iyi bilenlerden olunca, pazar günü oyununa ve sonucuna bayıldım.

YORUM YAZ