MENÜ

Gerçeği görmek

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray ilk yarıyı 2 golle önde bitmiş olsa da, gerçeği görmek zorundayız. İlerideki anlayış sakat. Skibbe iyi düşünmüş, Meira önde. Ama forvetin zihniyeti değişmedikçe 2 Ayhan, 2 de Meira koymak lazım oraya. Yani? UEFA ve TFF kanun kuvvetinde kararname çıkaracak, Cim Bom iki kişi fazla oynayacak.
Kendi bölgesi dışı işlerle pek ilgili olmayan hücumcular, ekibinin başını belaya sokar. Arda’nın ortası, Servet’in eli olmasa, akılda kalan var mı? Trabzonspor daha doğru hücum ediyor ve boş alan bulmayı da başarıyordu.
Tolga Karadeniz kıyısında öyle durursan denize düşer, kalede durduğunda da gol yersin. Dengeyi Tolga’nın defolu duruşu, savunmasının da topu eveleyip gevelemesi, Cim Bom lehine çevirdi.
Selçuk bu ara bozuk. Galiba topa bozuk! Yanal da orta alan kurgusunu bozmuş. Serkan’ın 3 Konya asisti mi neden oldu acaba? Sağ arka ‘ye beni’ diyen Hamsi gibiydi. Hoca Arda’yı pek düşünmemiş, belli. Oysa Galatasaray’ın savunmadan bihaber olsa da, çok tehlikeli golcüleri ve etkili tribünleri olduğunu unutmayacak, unuttuğun zaman da kaderine razı olacaksın.
Galatasaray Lincoln’la sezonun en şık golünü attı. Kaşındı sonra Brezilyalı... Önce korner bayrağını çıkardı, Gezer görmezden geldi. Az sonra kasten topu elledi ve resmen ‘at beni’ dedi. Attı zaten hakem. Onca sakatın arasından, Eskişehir’e yeni isim arasın Skibbe şimdi! Ayhan da gitti.
Temel’i asacaklar. Cellat ‘son sözün ne?’ demiş. ‘Bu bana ders olsun’ demiş Temel. Trabzonspor’da bu dersi hatırlatan çok isim vardı dün gece. Yanal’ın büyük maçların büyük hocası olabilmesi için, daha çok ders çalışması gerek. Skibbe zorlu sınavı geçti. Bir de öndekilerin savunma anlayışını pekiştirebilirse, yolu uzun olur.

YORUM YAZ