MENÜ

Enteresan düdükler !

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Anadolu Efes - Sakarya BB müsabakasında öylesi enteresan düdükler çalındı ki mantık kriterlerine sığmadı, basketbol aklı almadı! Yeşil Siyahlı ekibin her hamlesine faul çalan, hatta bir ara salonda hasbel kader uçan eşek arısı yüzünden, Efes lehine teknik faul dahi üreten düdükler, konuğun erdem kokulu emeklerini yerle bir etti! Oysa hakem biraderlerin “ŞAZEM” diyerek, Efes’i korumasına aldığı ana kadar, Sakaryalılar 27-29 öndeydi!

Efes’in 83 sayısından 29’unu faul çizgisinden ürettiğini söylersem, sahada ne işlerin döndüğünü bırakın basketbol bilenleri, ‘eşek’ olsa çözer! Ahmet Ersan Ergüler-Fatih Arslanoğlu-Serhat Büker’den müteşekkil düdükleri, Hüsamettin Topuzoğlu üstadımız çözememiş... Hatta Takuyiddin ve Biruni gibi alimler, bu tür astrolojik çarpıklığa şahit olmadıkları için yattıkları yerden, yüce yaradanımıza dua etmiştir!

Perasovic ''Son çeyrek performansımızla maçı aldık'' demiş. Hayır draga coach, bu maçı hakemlerinizin üstün(!) performansıyla henüz ilk yarıda aldınız. Stimac ve Dunston ve topları patlayana kadar Adams, çok iyiydi fakat ana meseleyi 5+trio zaten halletti! Adams’ın dingil kırığı şüphesiyle korkulan fakat acil teşaşür ve buza yatırılıp giderilen hasarı ve düdük ishali dışında bir kaza da, yaşanmadı zaten.

Netice... Anadolu Efes her basketbolseverin sevdiği, saydığı ve gönlünde barındırdığı, bir gerçek efsanedir. Bu tür lüzumsuz hakem yandaşlık ve kıyakları sadece abesle iştigaldir nokta.

YORUM YAZ