MENÜ

Doğru seçim...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Önemli konumda bulunan kurumları temsil edenler, doğru seçim hamili olmak zorunda. Eğer beceremezsen, kendine de, sorumluluk alanına da zarar verirsin. Galatasaray’da yıllardır yaşanan sıkıntıların nedeni, palyatif çözüm üretme yanlışıdır. Şu günlerde yaşananlar aklın alacağı gibi mi? Ligin sonuna gelinmiş, B planı yok. Aranıyorlar!
Hıncal Uluç seçimi Kalli, iş başına getirildi. İşin ilginç yanı, çözüm üreten (!) Hıncal abi, ürününü (!) en ziyade eleştirendi. Sanırım şimdi yöneticiler birbirine bakıyor ve “Biz bu haltı acep neden yedik?” diyor. Kendi ayağına mermi sıkmanın, bir başka tarifi olmamalı.
Abdullah Avcı kendisine yakışan cevabı vermiş ve kulübünü ortada bırakmamıştır. Aksi halde mazisine ve zirve yapacağına inandığım geleceğine, tuhaf bir yafta yapışmış olacaktı. Takım şampiyon olursa belki sorun çıkmayabilirdi, ama aksi halde eleştirileri kim durduracaktı? Avcı piyango değil, realite peşindeki adam. Uymazdı yani.
Kalli Almanya’dan dönmedi mi? Bırak orada! Daha önce de yazdığım gibi, Bülent Ünder camianın öz evladı olarak, parçalanmışlığı bitirir, selamete erilirdi. O şans henüz kaybedilmedi. Bu saatten sonra takıma iş öğretecek değil, bütünlüğü sağlayacak bir ekip gerek. Böylesi üretim de dışarıdan bulunmaz, içeriden çıkar.
Adnan Polat acele karar vermeden, sağlıklı düşünmeli ve iç bünyedeki güçleri aktif hale getirmeli. En sağlıklı çözüm Ünder’in iş başı yapması, bütünlüğü sağlayacak girişimlerde bulunulması. Bu kadro sabote edile, edile buralara vardı. Eğer güven duygusu tazelenirse, hedefe de ulaşılır ve Galatasaraylı kahrolmaktan kurtulur.
Aksi halde Polat, başkanlığının henüz ilk günlerinde yoğun eleştirilerin muhatabı olmak zorunda kalacak. Dolu tanelerinin en irileri de, kendisini Kalli seçimine yönlendirenlerce yağdırılacak. Kulübe dışarıdan bakıp, tüm eleştirilerde haklı çıkmak üzüyor insanı. Keşke ben yanılsaydım da, Galatasaray kazansaydı.
Gençlerbirliği geçildi, ama futbol felaket, hakem himmeti de bir başka rezaletti. Hele hele maçtan önceki, Sivriservi eleştirileri!.. İki saat sabredilse, ne kaybedilirdi?

YORUM YAZ