MENÜ

Çok bilendi, fena köreldi!

Abone Ol Google News

Futbol lügatımıza “konsantrasyon, motivasyon, compact activation” gibi terimler duhul etmeden önce, tarif kolaydı. Antrenör müsabakaya bıçak gibi bilendiklerini açıklar, 90 dakikalar hırs küpleri çekişmesi tadında seyrederdi. Battal Gazi’nin torunları Avrupa için, ziyadesiyle bilenmiş! Aşırı gerginlik ev sahibini, Anadolu içine mahkûm etti! Gezen tavuk Onyekuru first class becerisi, dakika 5 Linnes ve 39 Feghouli şık golleri Malatyaspor’u futbol olarak tökezletip, bilenmişliklerini (!) şahlandırdı. Bu hırs öylesi kabardı ki, Galatasaray’ın Konyaspor karşısına çıkacak sağlam 11’i kalır mı, merak ettim! Bu arada 45+’da gelen penaltı 1-2’yi sağlayıp ev sahibini heyecanlandırdı. Ulusoy kasıt içeren hamleleri görmezden geldi. Özellikle Onyekuru, Donk, Feghouli ve diğer arkadaşları insaf dışı hamlelere maruz kaldı. 59’da Onyekuru topu ağlarla buluşturup işi finale bağladı. 74’te attığı da kaymaklı ekmek kadayıfı tadındaydı. Selçuk, Kostas’a 5. golü attırdı ve Malatyasporlu Mina kafayla sonucu 2-5’e bağladı. Final; Galatasaray-Akhisarspor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Haberin Devamı

Eyyy hakemler VAR kararları için bu denli kıvranmayın. Aleksic golü attığında ilk yarının 59. dakikası olmuştu. Var mı böyle bir rötar hakkınız arkadaş?

Maçın starı

Onyekuru hücum presle kazandığı toplar, asist ve kritik anda attığı 2golle sadece dün gecenin değil, Kupa’nın da starı olmalı.

Maçın olayı!

Battal Gazi’nin torunları keskin sirkenin, küpüne zarar verdiğini idrak için 5 gol yemek zorunda mıydı? Malatyaspor kendisi gibi olmalıydı.

Kısa mesaj

Galatasaray cümle alemce bilinen final kulvarları başarı periyoduna ‘Bismillah’ demiştir. Hayırlısı.

YORUM YAZ