MENÜ

‘Acaba' diyorum ...

Abone Ol Google News

Galatasaray transfer hareketliliğine bakıyor ve ‘acaba’ diyorum! Neden ? Aslan’a sevda hamillerince beklenen hareketlilik görülemiyor ? Öyle ya ! Orta saha kronik sıkıntılı. Stoper mahali zaten, akut iltihaplı. Kaleci desen; Muslera geldi ve gittiği beri, yerine beklenen kapasitede yedeği yok ! Sorunlu bölge tespitini mutlaka yapmış, bedelsiz ya da kiralık ucuz futbolcu listesini mutlaka ikmal etmiştir Terim ve ekibi. Etmiştir de, neyi bekliyor?

Haberin Devamı

Nzonzi, Seri, Lemina triosu ‘ fısss ‘ çıktı, üstelik 15 milyon Eruro değil mi, üçünün maliyeti? Falcao, Diagne, Andone, Mitroglu için 55 milyon Euro feda edildi ama Gomis’e 500 bin Euro verilmeyerek 54 bin 500 Euro kâr (!) edildi. Bu arada acaba kaç menajer ve kulüp aşığı (!) berhudar edildi? Muslerayı battal edip, Galatasaray şampiyonluğuna gol atan Skoda; Rize’ye 250 bin Euro’ya getirtildi, biliyor muydunuz ?

Seri için 5 milyon Euro kiralama bedelini göze alanlar, Mensah için neden kıpırdamıyor. Yoksa tapusuyla 5 milyon Euro’ya almak mı zor geliyor?Milli Kaan Ayhan için gerekli para temin edilemedi mi? Donk şimdi tamam da; Fehhouli, Belhanda, Babel ne alemde? Neyse!

Haberin Devamı

Aslan’lar acaba Fenerbahçe’nin gözden çıkaracağı yıldızları mı bekliyor da, sessizce duruyor! 33 kişilik Fenerbahçe kadrosundan 10 star yolcuymuş ta! Acaba diyorum...

YORUM YAZ