MENÜ

Hadi gülümse -1

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

2016-2017 sezonunun ilk dönemini bir maç eksikle tamamladık. İlk yarının öne çıkan isimleri ve olayları üzerine yazmayı düşünmüştüm ki, baktım yazan çok; bizi gülümseten sözlerini derlemeye karar verdim. Ki belki bu kötü günlerde bir nebze gülümsemenize faydası olur... İşte ilk yarıdan geriye kalanlar:
-Sergen Yalçın: 5-6 dakikaya Emre Mor değişikliği gelebilir. Yok mu kadroda?
Melih Gümüşbıçak: Cezalı.
-Sergen, sarı kart cezalısı olduğunu unutup kadroya alınmadığı için Lucescu’ya trip atmış adam... Emre Mor’un cezalı olduğunu nerden bilsin? (Erdem Ulus)
-Oyun tarzım Cristiano Ronaldo’ya benziyor. Çok süratliyim, koşmuyorum adeta uçuyorum. (Başakşehirli Cheikhou Dieng)
-Zlatan bir gece beni uyandırdı; “Rüyamda C.Ronaldo’nun daha iyi olduğunu gördüm” dedi. Onun daha iyi olduğuna ikna ettim, uyudu. (Eski futbolcu Adrian Mutu)
-Ben Van Persie’yi falan tanımam. Halı sahada sakatlanıp geldi zannettim. (Manisa Devlet Hastanesi Acil Servis Uzmanı Dr. Mehmet Özen)
-Muhabir: Ertem Şener ve Sinan Engin senin sesini çok beğenmişler.
Tolga Ciğerci: Onlar kim? Tanımıyorum.
-Ekmeğe muhtaç olmadığımız sürece, beni Galatasaray’a götürecek bir para olduğunu düşünmüyorum. (Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat)

En büyük sen!

-Luis Enrique, benim aldığım eğitimi almamıştır. Gitsin bitirsin bakalım Almanya Akademisi’ni... (Teknik Direktör Yılmaz Vural)
-Sow’un röveşata golünün faul gerekçesiyle iptal edilmesi doğru. Buna gol verecek hakemin kokartını gider evinden söker alırım. (MHK Başkanı Yusuf Namoğlu)
-Gary Neville oyuncuları değerlendirme konusunda zorlandığını menacerken gösterdi. Öyleyse neden onun televizyonlarda oyuncular hakkında konuşmasına izin veriyoruz? (Liverpool Menaceri Jurgen Klopp)
-Riekerink’e maç seyretsin diye kombine verelim, neden 900 bin Euro veriyoruz? (Fatih Altaylı)
-Eleştirilere alıştım. Siyah takım elbise giysem ‘neden beyaz giymedi’; sağdan gitsem ‘neden soldan gitmedi’ diyecekler. (Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink)
-Ümit Karan: Bruma’nın sarı kartlık pozisyonunda faul bile yok. Faul Bruma’ya yapılıyor.
Adnan Aybaba: Ne içiyorsun sen?
-Del Bosque’nin 4-5 tane Şampiyonlar Ligi kupası var. Brad Pitt miydi Del Bosque, yok muydu göbeği? Kilom beni ilgilendirir. (Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat)
-Eğer gençliğimde şimdiki aklım olsaydı bu yeteneğim, zekam ve üst kapasitemle R.Madrid veya Barcelona’da oynuyor olurdum. (Galatasaraylı Yasin Öztekin)
-Porto’dan kapıcı, otobüs şoförü bile gelse çalıştırdığım takımlara alırım. Porto’dan gelip de kötü olan futbolcuya rastlamadım. (Teknik Direktör Şota Arveladze)
-Bak ben iddia ediyorum. Bu Benfica Vodafone Arena’da kaleye gelemez, orta sahayı geçemez Ertem! (Sinan Engin)

Dikkat dikkat!

-Muhabir: İddaacılar sizin maçlara ÜST oynasın mı?
Ergin Ataman: Bu yıl bize ÜST oynayanlar kaybeder.
-Benim verdiğim idman programlarını doğru uygulamak Van Persie’nin gelişmesine oldukça yardımcı olmuş. (Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira)
-Ben hep yenilmeye mahkum muyum? Lisedeydim lisede! Kadıköy’de en son kazandığımızda lisedeydim. Sakallarım çıkmamıştı. (Rasim Ozan Kütahyalı)
-Klopp, mesaj atıp beni istediğinde ona inanmadım. “Klopp değilsin sen” dedim, o da selfie çekip gönderdi. (Liverpool’lu Ragnar Klavan)
-Sağda, solda ve aynı zamanda santrfor da oynayabilecek bir futbolcu arıyoruz. (Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut)
-Manchester’ın sadece tek kralı var. Zlatan prens olabilir. (Eski M.United’lı Eric Cantona)
-Ben Manchester’a kral ya da prens olmak için değil, tanrı olmak için geldim. (Zlatan İbrahimovic)
-Adnan Aybaba: İspanya’nın en önemli gazetesi Arda’yı yazıyor.
Ümit Karan: Ne diyor?
Adnan Aybaba: Bilmiyorum.

YORUM YAZ