MENÜ

Utandılar mı?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bununla kalsalar iyi. Devre golsüz kapanmış, bu defa hedefte Başkan var, “Taktik versene, taktik versene Aziz Yıldırım taktik versene...”
Maçın sonu Fenerbahçe galip ama o şahıslar sus-pus.
Gazetem FANATİK‘in attığı başlık son derecede anlamlı, tabii anlayana: “AĞLATANLAR UTANSIN”
Utandılar mı acaba?
Hiç sanmıyorum ve hiç kusura bakmayın ben bunda art niyetle hareket edildiğine inanıyorum.
Ancak İsmail hocaya da bir çift lafım var; Fenerbahçe Teknik Direktörü ‘ağlamaz, ağlatır...’ Sen galip gel, takımın iyi oynasın, bak kimler ağlar o zaman görürsün.
Hocam; çok çalıştığını bilmeyen yok. Ancak, “Her şeye kötü deniyor. Biz kötü değiliz ki” diyorsun. Ama iyi de değilsiniz. Yine aynı şeyi söylüyorum, geçen yıl Ersun’la birlikte çalıştığın şampiyon Fenerbahçe ile bu yılki Fenerbahçe’yi kıyasla gerçek ortaya çıkar. Ayrıca eleştirileri saldırı olarak görmen çok yanlış.

Şu işe bakın..

Başkan Aziz Yıldırım, yakın arkadaşı ve Fenerbahçe Başkan vekili Abdullah Kiğılı için “Ona kırgınım” demiş.
Sayın Başkan; Kiğılı’ya haber vermeden, Fenerium mağazası genel müdürü Aydın Kirman’ın görevine son verdin.
O da gerekeni yaptı ve istifa etti.
Burada kimin kırgın olması lazım.
Bana göre Abdullah Kiğılı’nın.
Bilmem haksız mıyım!

Şampiyon kim?

Dortmund’un hocası Klopp, 4-0’lık Galatasaray galibiyetinden sonra “Başkanım Türk mantalitesinde olsa bugüne kadar gelemezdim. Benim patronlarım Galatasaray’ın patronları ile aynı kafada olsa Dortmund’un başında olamazdım” dedi. Hay demez olaydı.
Tartışmaya bayılırız. “Haklı-Hayır haksız” diyenler derken bir de suya sabuna dokunmayanlar ortaya çıktı.
Yahu adam gerçeği söyledi. Tartışmayı bırakın 10 yıl öncesine gidin.
Ve lütfen araştırın, ondan sonra konuşun. Bakın, hangi başkanlar, takımlarını şampiyon yapmış, kupalar kazandırmış, başarılı-başarısız kaç hocayı göndermiş, bir yılda kaç hoca değiştirmiş... Rekor kimde?
Vallahi şimdiden beni merak saldı. Bu konuda hangi başkan şampiyon çok merak ediyorum.

Kerim’i gördünüz mü?

Bu sütunlarda aynen şunları yazmıştım: “Bu takımda rakibinden umulmadık anda top kapma özelliği olan süratli, çalımları, ani şutları ile göze çarpan bir de Kerim Frei gerçeği var. Gözardı etmek haksızlık olur. Biliç’in 20 yaşındaki Kerim’i takıma monte etmesi şart.”
Biraz geç oldu ama Kerim, Kayseri Erciyes maçında attığı 2 şık golle Biliç’i uykudan uyandırdı. İddia ediyorum 20 yaşındaki Frei bu takımda her maçta ilk on birde sahaya çıkar.

Halilhodzic ne demek istedi?

Halilhodzic, Lokeren maçı öncesi basın toplantısında telefonuna gelen mesajı gazetecilere göstermiş ve demiş ki: “Buraya gelmeden önce iki teklif aldım.” Bu teklifi kimler yapmış, neden yapmış, neye göre yapmış anlayamadım doğrusu. Çünkü Halilhodzic’in 7 maçlık karnesi hiç de iç açıcı değil. Şu anda 8 puanı var ve puan cetvelinde 12. sırada.

YORUM YAZ