MENÜ

Bir dakika...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Baktım da millet çalakalem Volkan’a yükleniyor. “Hatalı iki gol yedi” deniyor. Doğru. Ancak benim sizlere bir sorum olacak: Fener, Balıkesir maçı dahil bugüne kadar Volkan’ın yediği ucuz bir golle yenildi mi? Hayır. Bu yüzden eleştirelim ama lütfen dozunu kaçırmayalım. En zorlu galibiyetlerde başrolde hep Volkan’ın olduğunu sakın unutmayın.

Çanlar Fener için çalıyor

Eğri oturalım doğru konuşalım. Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte şampiyonluk yarışı yapan Fenerbahçe’de tehlike çanları çalmaya başladı. Kimse masal anlatmasın, Fener iyi değil. Ve bu yüzden tribünlerdeki en büyük silah 12. adamın büyük bölümü artık maça gelmiyor. Kötü oyunu Emre’nin yokluğuna bağlayanlar, İsmail Kartal’ın durum 3- 3’ken Alper-Selçuk ve Kuyt-Emenike değişikliğini yapmasını ‘yerinde teşhis’ diye yorumlayanlar, Fener’in galibiyetini veya yenilgisini 2-3 futbolcunun attığı gollere veya beceriksizce kaçırdıkları fırsatlara bakarak konuşanlar, Yahu bu takımın sistemi yok! Taşlar hâlâ yerine oturmadı. Sezon başından bu yana şampiyonluğun en büyük favorisi olarak hep Fener’i gösterdim. Ancak Balıkesir maçını izledikten sonra aynı kanıda değilim. İnşallah yanılırım.

Albayrak’ı çok ararlar..

Galatasaray’da Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan adaylıklarının yanı sıra çalışma arkadaşlarını da açıkladılar. Listelere baktım, futbolun renkli adı, taraftarların en tuttuğu isim Abdürrahim Albayrak yok. Kendisi ‘sağlık’ diyor. Sonra, “Biraz dinlenip daha formda döneceğim” şeklinde bir açıklama yapıyor... Albayrak, teknik işlere karışmazdı ama futbolcuların arkadaşı, dostu, moral hocasıydı. Onlar her dertlerinde yanlarında Abdürrahim’i görmeye alışmışlardı. Üzüntüyü, sevinci birlikte yaşarlardı. Başkan adayları elbette çalışma arkadaşlarını kendileri seçecek. Ancak benim inancım Abdürrahim Albayrak’ı çok ararlar çoook...

Trabzon’da kritik günler

Trabzon’da garip işler oluyor. Yönetimdeki 7 asil, 1 yedek üye istifa etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yedeklerle işi götürme uğraşı içinde. Yıllarca şampiyonluk yolunda üç büyüklerle mücadele eden Bordo-Mavililer için Beşiktaş yenilgisine kadar, “Zirve yolu Trabzon’dan geçiyor” deniyordu, o da bitti. İşin kolayına kaçanlar başarısızlığın sorumlusu olarak Ersun Yanal’ı gösteriyor. Yanlışlıkların faturası Ersun hocaya kesilmek isteniyor. Kurtarıcı diye transfer edilirken “Fener’in elinden kaptık” diye yeri göğü inleten taraftarlar şimdi Erkan’ı ıslıklıyor. O’nu almak için büyük paralar saçan, İsviç’ten özel uçaklarla getirenlere, ‘kupa üç ay içinde Trabzon’da’ diye söz verenlere çıt çıkmıyor, varsa yoksa Ersun Yanal. Aslında bu yönetimin onca istifalardan sonra inatla işi sürdürmeye çalışması Trabzonspor’a büyük zarar veriyor.

YORUM YAZ