MENÜ

Sanal yargıç gerçek sanık!

Abone Ol Google News

Ancak bu konuda (Allahı var) Sayın Sadri Şener’in eline kimse su dökemez. Kendisi işadamı, Trabzonspor Başkanı, aynı zamanda savcı, hakim, TFF Başkanı... Kimi zaman savcı olup, iddianameyi yazıyor, hakim olup hükmü veriyor; kimi zaman kendini Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yerine koyup, fermanını veriyor... Haa, unutmadan, aynı zamanda (tutuksuz) sanık kendileri... Öyle hakimlik, savcılık gibi sanal da değil, gerçek sanık. Şike iddianamesinde tutuksuz yargılanıyor ve maç günleri karakola gidip imza veriyor biliyorsunuz... Yani bir yandan sanık, diğer yandan kendine atfettiği unvanlarla savcı, hakim, federasyon başkanı bilmem ne... “Bir kişi aynı anda hem sanık, hem savcı, hakim olamaz” mı diyorsunuz. Valla bilemem; Sayın Şener aynı davada sanık olduğuna bakmaksızın, diğer sanıkları yargılıyor tek başına, veriyor hükmü... Ayan beyan, “Şike yaptınız” diyor, “teşvik primi verdiniz” diyor ve hükmü kesiyor; “Tiz kelleleri vurula, hemen şampiyonlukları iptal edilip, küme düşürüle, onların yerine kupa (aynı davada yargılanan) Trabzonspor’a verile...” (Yakında Fenerbahçe’nin tüm kupalarını isterlerse hiç şaşırmayacağım nedense)

Haberin Devamı

En komiği de ne biliyor musunuz; Trabzonlular, demiyorlar mı, “Fenerbahçeliler bize niye düşmanlık yapıyor anlamıyoruz” diye, gülmekten ölüyorum. Allahını seversen, bu Trabzon fıkrası mıdır nedir yaaa. Sen kalk, adamlara “hırsız” de, “şikeci” de, “şampiyonlukları iptal edilsin” de, “küme düşürülsünler” de, aynı davada yargılandığına bakmaksızın, “biz tertemiziz” de, onu de, bunu de, sonra da kalk, “Niye düşmanlık yapıyorlar anlamıyorum” de. Hadi git işine be... Bir düşün bakalım, 1.5 yıl once Fenerbahçe’yi son maçta şampiyonluktan ettiğinde, tek bir Fenerbahçeli’den bırak düşmanlığı, tek bir sitem sözü duydun mu? Duymadın değil mi. O zaman düşün bakalım seninle berabere kalıp şampiyonluğu kaçırdığında tek bir sitem sözü etmeyenler şimdi niye düşmanlık yapıyor!..

Haberin Devamı

Unutmadan Sayın Şener; Bu ülkede, adam öldürmüş birine mahkeme hüküm vermeden önce katil diyemezsiniz. Suçtur... Sadece “katil zanlısı” diyebilirsiniz. Bilmem anlatabildim mi.

YORUM YAZ