MENÜ

Yeni bir vizyon lazım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe çok değil 1.5 yıl önce taraftarının önüne bir vizyon koydu. Galatasaray’ın 3 kupalı sezonunun ardından girişilen büyük transfer harekatında Van Persie ve Nani’ye reklam filmlerinde Robben ve Ronaldo, Fenerbahçe’ye gelecek dedirtildi.

Bir buçuk yıl sonra Ronaldo ve Robben’i geçtim o reklam filmlerinde oynayan Terraneo, Caner ve Nani yok. Van Persie’ninse sıfatı var, ruhu yok. Yapılan transferse Advocaat’ın beğenmediği Karavaev. Ya da onun değişiyle ‘Ukraynalı oyuncumuz’...

Taraftarın hakkı var

Bugün taraftarın istediği özde Aziz Yıldırım’ın istifası değil, onları stada çekecek bir futbol vizyonu. Bunu Ali Koç’la bulacaklarını düşünmeleri normal.

Çünkü Koç adaylığını açıkladı ve futbol takımını en ağır şekilde eleştiren kişi de bizzat takımın teknik direktörü. Açık bir şekilde ‘bu vizyon ve kadroyla hiç bir şey olmaz’ diyor.

Aziz Yıldırım eğer görevine devam edecekse ve hatta yeniden aday olacaksa bu onun hakkıdır.

Ancak Fenerbahçe taraftarının da hakları var.

Pırıltılı bir ekip

3 kez finalde şampiyonluk kaybetmiş olmasına rağmen ertesi sezon tribünleri tıklım tıklım doldurmuş, 3 Temmuz da Başkan’ın arkasında sapasağlam durmuş taraftarın futbol takımıyla ilgili bir vizyon duyması şart.

Bugün bunu görmedikleri için maçlara gitmiyorlar.

Aziz Yıldırım’ın 3 Temmuz’la ilgili haklılığı konusunda bugün kimsenin bir şüphesi yok. Ancak Fenerbahçe’nin artık yeniden bir spor kulübü ve lokomotif bir futbol markası olmaya dönmesi lazım.
İnsanların ve Türk futbolunun buna ihtiyacı var.

Yeniden pırıltılı bir ekip görmeye.

YORUM YAZ