MENÜ

Hollanda yenilince biz de...

Abone Ol Google News

Öne geçtikten sadece 2 dakika sonra Arda sarı kart gördü. Saçma sapan, top yekun bir rakibin üstüne yürüme ve itirazdan. Bilal'in gerçekten yıldırıcı füzesinden sonra rakibin ayağa kalkma olasılığı yokken...

Haberin Devamı

Halbuki çok efor harcamıştık. 60'dan sonrasını çıkartamadığımız sadece bizler değil, bizzat Terim ve oyuncuları tarafından 2 gün önce itiraf edilmişken... Soğukkanlı bir kontrol oyununa geçmek varken yorgunluğumuza kavga eklemeyi de başardık.

Ozan çaresizce

Senaryo istediğimiz gibi gidiyordu. Ve artık sınırdaydık. Zira sadece Ozan ve Topal arkayı toparlıyordu bu yorgunluk başladığında. Hemen Hamit gibi onlara top tutarak yardım edecek bir isim oyuna alınıp gereksiz geri koşuların önüne geçmek gerekiyordu. Ancak önce gol sonra gerginliğe yorgunluk ve golün verdiği anlık rahatlama da eklenince kaleye gelmeye niyeti olmayan Letonya penaltıyı buldu. Burada 'pres küçüğün söz büyüğün' stratejisiyle bir oraya bir buraya koşan Ozan'a bir şey söylemek mümkün değil. Acemice demiyorum, çaresizce...

Haberin Devamı

Gol sonrası yine Çek maçında olduğu gibi düzensiz bir doldur boşalt geldi. Bir pivot, 2 de etrafını tamamlayan destek golcü yoksa böyle bir oyundan bir şey çıkartmak mucizedir. Biz de onu aradık. Onlar için en iyisi buydu. İlk yarıda çizgiye indirdiğimiz topları iyi içeri çeviremeyince giremediğimiz pozisyonlar şanssızlık değil, beceriksizlik. Ve her ne kadar kabul etmesek de bu son vuruş kalitesiyle olmaz. Ancak ikinci yarıda Bilal'in golü sonrası dezavantajlarımızı avantaja dönüştürecek işleri yapmamak başka bir şey. Mazereti yok.

Seviyemizin altında!

Maalesef seviyemizin de altında oynamaya devam ediyoruz. 30 ya da 60 dakikalarla övünüyor olmak zaten bu çaresizliğin sonucu.

Bu grupta yaptığımız tek olumlu iş, Hiddink'in 4 sene önce ayarını bozup Hollanda'yı sabote etmek oldu. Durum kötü... Siz çocuklarınıza Hollanda yenilince biz de yenik sayıldık diye anlatırsınız.

YORUM YAZ