MENÜ

Bu işte bir iş var!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

D ün sabah şu haber düştü ajanslara: Şampiyonluk yarışındaki ezeli rakibi Fenerbahçe’nin yabancı oyuncularının hemen hemen tümünden yararlandığı ortamda, çok sayıda kritik tamamı Türk oyunculardan ilk 11’lerle çıkan Galatasaray, bu sezon yabancı oyuncularından çeşitli nedenlerle yeterince faydalanamıyor.
Bazı yabancı oyuncular sakatlıklar nedeniyle uzun süreli takımdan ayrı kalırken, bazıları da formsuzlukları nedeniyle kadroya dahi giremediler...
Şimdi ben bu “çeşitli nedenlerle” ve “formsuzlukları nedeniyle kadroya dahi giremediler” bölümüne iyice takmış durumdayım. Çünkü böylesine bir istatistik asla bir fiyasko olamaz, olsa olsa kara bir lekedir, yabancı futbolculara harcanan milyonlarca EURO’lara rağmen...
Bakınız: “Yeni Stumpf” İsmael Bouzid sezon başında Alman İkinci Ligi’nden geldi. 5 maçta 11’de oynadı. Sadece 437 dakika forma giydi. “Büyük yetenek” Carrusca ilk yılında 4, ikinci yılında ise 2 kez 11’de sahaya çıkmış. “Bomba” Ahmed Barusso da 2 maçta 99 dakikacık Sarı-Kırmızılı formayı terletmiş. Şimdi merak ettiğim olay, bu transferlerden sorumlu olanlar, nasıl olur da “Avrupa Fatihi” Galatasaray’ı bu duruma düşürür!
Sayın Adnan Sezgin’i iyi tanırım. Bu işleri çok iyi bilir, bilmeli çünkü bu konularda çok tecrübeli. Kimleri danışman olarak kullandığı da aslında çok önemli değil... Ancak bilirkişi böylesine fiyaskoların yaşanmasına engel olamıyorsa, vah Galatasaray’ın haline. Sanki bu işte bir iş var... Sayın Adnan Sezgin bu kadar hatayı üst üste yapıyor, buna inanmak istemiyorum. Hem de İstanbulspor ile Şekerspor’da falan değil, müzesinde UEFA Kupası ve Süper Kupa’yı bulunduran Galatasaray’da! O zaman birileri bu kötü yatırımların, transferde “sıfır” isabetin tekrar yaşanmaması için bana göre şimdiden önlem almalı. Geç olmadan!
Hani geçenlerde Kalli’yi “Casus” diye suçlamıştık! Casus sağ salim ülkesine döndü, sorunlar bitti-mi? Bitsin lütfen!

YORUM YAZ