MENÜ

Böyle futbola bir puan!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maçın ilk atağı ev sahibi ekipten geldi. 4’te Mori sağ kanattan ceza alanına yüklendi. Fenerbahçe defasına takılan Mori, topu Bekir İrtegün’ün kontrolüne bıraktı. 5’te Kaan’ın hızlı atağını Alves kesemedi. 14’te Fenerbahçe’nin ilk atağı geldi. Gökhan Sezer’i çalımlayarak ceza alanına topu gönderdi. Çimden seken topa Sow vurdu, ardından dışarı gitti. Toko ve Causic’in arka arkaya top kayıpları Fenerbahçe’nin orta alanda daha aktif olmaya başlamasına neden oldu. Özellikle ileriye atılan uzun toplarda Webo ile ona yapışık oynayan Mustafa Yumlu devamlı mücadele etti.

Üst üste şutlar gol getirmedi

34 ve ve 25’te Sezer ve Kaan’ın arka arkaya şutları Fenerbahçe kalesinde tehlike yarattı. 33’te Fenerbahçe enteresan bir gol attı. Lawal orta alanda topu kaptırdı, Hasan Ali soldan ceza alanına girdi. Hasan’ın şutunu Sezgin uzaklaştırmak isterken, top Mustafa Yumlu’ya çarpıp ağlara gitti: 0-1. İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarı kadrolarda değişiklik olmadan oyun başladı. 50’de soldan Özgür kale önüne ortaladı, Mustafa’nın aşırttığı topa Sezer vuramadı. 52’de Sow, Özgür’ün engellemesine rağmen sert vurdu, top üstten auta gitti. 59’da Mori’nin Volkan’ın yerde bloke ettiği topa ayak koyması sonucu maç bir an elektriklendi.

Emre’den jeneriklik gol


Eskişehirspor ilk kez bu kadar çok gole çok yaklaştı. Ceza alanında Causic’in sert şutunu Volkan usta bir hamleyle çeldi. 76’da Emre Güral müsait pozisyonda topa vuramadı. Arka arkaya ataklar Fenerbahçe kalesini bunalttı. 80’da Emre Güral belki de bu sezonun en güzel golünü attı. Topla buluşan genç futbolcunun nefis şutunda köşeye giden topa Volkan uzandı ama bir şey yapamadı: 1-1. 85’te Causic uzaktan denedi, sert gelen topu Volkan zor bloke etti. 90’da Serdar Özkan pas vermeyip kendisi şut atınca takımını bir golden ve galibiyetten etti. Temposu zaman zaman düşen maçta taraflar birer puanı paylaştı. Eskişehir için kazançtı ama Fenerbahçe sahada oynadığı futbolunun puanını aldı, kötüydü.

YORUM YAZ