MENÜ

Antalya Avrupa'ya koşuyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başakşehir'in yenilmesi ile zirvenin karışacağı kesin. Bu durumdan kendine pay çıkarmaya çalışan Antalyaspor kazanmak için sahadaydı. Ancak karşısında Sergen Yalçın ile yoktan varolan Kayserispor vardı. İlk 5 dakikada Antalya topa daha hakimdi ve El Kabir ve Sakıb ile pozisyonlar kaçırdı.

8'de El Kabir ceza alanına Charles'i kaçırdı. Pozisyon devam ederken Douglao araya girip kalesinde oluşacak pozisyonu bitirdi. 29'da El Kabir topu Mabiala'dan kaptı, Eto'o ya attırdığı golde payı çok büyüktü: 1-0. 31'de M'Billa'nın kale önünde kaçırdığı gol saç baş yoldurdu! Bu dakikadan sonra Fırat Aydınus kartlarını konuşturdu 38'de Charles ve Erkan'ı oyundan attı, yanlış kart gösterdiği Danilo'ya gösterdiği sarıyı geri aldı. Gidip gelen kartlar maçı oldukça gerdi, devre bitimine kadar bu gerginlik sürdü. 49'da Mendes sakatlanma pahasına son zamanlarda Süper Lig'de görmediğimiz görselliği müthiş bir gol attı, bizlere Tanju Çolak'ı hatırlattı: 1-1.

El Kabir damgası

85 ve 88'de Kayseri arka arkaya şutlar denedi ama golü atamadı. 90+3 maçın yıldızı El Kabir şık bir golle maçın sonucu belirledi.

YORUM YAZ