MENÜ

United kötü durumda

Abone Ol Google News

Manchester United sahada ve sonuçlarda hiç de iyi görünmüyor. United’ın şu ana kadar (4 galibiyet, 5 mağlubiyet) kazandığı maçlar da dahil, “Süper oynadı” diyebileceğiniz bir maçı yok. Nasıl bir ruh hali içinde olduklarını anlamak için Old Trafford’da 1-0 kaybettikleri C. Palace maçına bakmanız yeterli. Yedikleri golde ceza sahası içerisinde kaleci dahil 10 kişi (Palace’tan 5) vardı. Ceza sahası dışındaki 3 rakip oyuncuyu kimse tutmuyordu.

Haberin Devamı

15 gol yediler, 10 attılar

Çok dağınık bir görüntü verdiler, organize olamadılar. Beraberlik golünü bulmak için Palace sahasına yüklenirken, orta yapmak için sağda Casemiro bekliyordu! Erik ten Hag’ın, oyuncularının zihinsel kırılganlığı ve baskıyla başa çıkamamalarından büyük endişe duyduğu konuşuluyor. Takım 15 gol yedi, 10 gol attı. Bunların da üstüne takımında sakatların sayısı artmaya devam ediyor.

Antony hemen 11’e dönüyor

Son olarak stoper Martinez 3 ay yok. Diallo, Mainoo, Bissaka, Shaw, Malacia’nın da oynaması beklenmiyor. Reguilon şüpheli, Sancho kadro dışı. Shaw’ın yokluğunda sol bekte yine, orta saha Amrabat’ı görebiliriz. Affedilen Antony’nin ‘acil butonu’na basılarak, kurtarıcı rolüyle 11’de olması bekleniyor. Açıkçası Galatasaray çok güzel bir zamanda rakibini yakaladı. Old Trafford’da en son 2009 Kasım’da Beşiktaş, bir Türk takımı olarak son galibiyetini almıştı. Umarım bu akşam da Aslan, 14 yıl sonra Manchester’da tarih yazabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ