MENÜ

Kadıköy'de düello

Abone Ol Google News

Süper Lig’de ve Avrupa’da bu sezon çıktığı tüm resmi maçları kazanan Fenerbahçe, bu akşam Kadıköy’de sezonun flaş ekiplerinden Hatayspor’u ağırlayacak. Volkan Demirel, efsane olduğu Sarı-Lacivertliler’in karşısına bir kez daha teknik direktör olarak çıkacak. Herkesin bildiği gibi Fenerbahçe, Galatasaray ile birlikte bu sezon ligin genel kalite seviyesinin çok üstünde bir kadro kurdu. Sarı-Lacivertliler’in kadro değeri 200 milyon Euro, yakın zamanda yaşadığımız büyük deprem felaketinden en çok etkilenen şehirlerimizden biri olan Hatay’ın temsilcisi Hatayspor’un yaklaşık 20 milyon Euro civarında...

Haberin Devamı

Baskılı başlayacaktır...

Hatay da Fener gibi ligde yenilgi yüzü görmedi. Dünkü Fenerbahçe sayfamızda da yer aldığı gibi İsmail Kartal’ın öğrencileri, bu sezon ligde ilk 15 dakikada 5 gol atarken, Volkan Demirel’in takımı 14 golün 11’ini ikinci yarılarda kaydetti. Taraftarın da desteğini arkasına alarak baskılı başlayacak olan yıldızlar topluluğu Fenerbahçe’nin erken gol değil, bu kez erken goller bulması oyunu çözmesi açısından daha önemli gözüküyor.

Haberin Devamı

Hem yemedi hem atamadı

Bu kadar zorlu bir sürecin ardından mükemmel bir performans gösteren Hatayspor’un, maçı bırakmayacağı ve son ana kadar mücadele edeceği kesin. Bu sezon ligde deplasmanda gol yemeyen Kanarya, iç sahada son iki sınavında kalesini rakiplerine kapattı ama Kadıköy’de bu süreçte toplamda 3 gol gördü. Hatay ise dış sahada Pendik’i 5-1 yendiği mücadelede gol yerken, son 3 deplasman sınavında hem gol yemedi hem de atamadı. Bu akşam favori ev sahibi ve bol gollü bir maçın ortaya çıkma ihtimali çok yüksek. Tahminim beraberlik ihtimali zayıf ve iki rakipten birinin namağlup unvanı da Kadıköy’de son bulacaktır.

YORUM YAZ