MENÜ

Gururlu veda...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bayern Münih’in ilk maçın aksine rövanşa biraz daha rahat çıkacağını düşünürken, Almanlar’ın sahaya çıkan ilk 11’i bu düşüncemizi bir anda tam tersine çevirdi. Beşiktaş’ın kadrosu, kağıt üzerinde onlara göre düşük gözüküyordu. Keşke Şenol Güneş de, Heynckes gibi as oyuncularını (hücumda) sahaya sürseydi. Ancak sonucu bir kenara bırakın, Siyah-Beyazlılar, Alman deviyle kafa kafaya oynadı, golünü de attı. Seyirci her zaman olduğu gibi harikaydı, bir an bile susmadı, hatayı hemen affetti, desteğini bir an olsun esirgemedi.

Çaresiz kalıyorsun

Bayern seyircisi de kendilerine ayrılan yeri doldurdu ama bu atmosferde genelde adeta sessiz film oynuyor gibiydiler. Bağırdılar ama fazla duyulmadılar. Tribünlerin ilk yarı sonunda Beşiktaşlı oyuncuları alkışlar eşliğinde soyunma odasına yollaması, motivasyonun kaybolmamasını sağladı. Şampiyonlar Ligi’nde harika sonuçlar alan Kara Kartal, kapanışı istemediğimiz bir sonuçla da yapsa, sonuna kadar alkışı hak ediyor. Sonuçta rakip Bayern Münih ve Türk futbolunun şu anki seviyesinde bu tarz bir takımla eşleşmelerde başa çıkılması kolay değil. Adamların hepsi birer yıldız, zor dediğimiz şeyleri o kadar basit şekilde yapıyorlar ki, o anlarda çaresiz kalıyorsunuz.

Kafa tuttular

Sonuca gelirsek; Beşiktaş, devler arenasına şerefli ve onurlu mücadelesiyle, olağanüstü taraftarıyla vedasını yaptı. Gecenin, taraftarın yanı sıra bizim adımıza yıldızları ise başta Necip Uysal ve Medel’di. İlk kez birlikte oynadılar, Lewandowski’li hücum hattına korkusuzca kafa tuttular. Bravo Beşiktaş, emeğinize sağlık...

YORUM YAZ