MENÜ

Peri masalı sürüyor! Şahaneşehir

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Lider Başakşehir, ilk 8 haftada kalesinde 6 gol gören Akhisar’ı gole doyurdu: 5-1. Kağıt üzerinde denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçeceği düşünülen maçı ev sahibi erken kopardı. Cengiz ve Visca’nın sihirli ayakları, ilk 45’te Başakşehir’e 4 gol getirdi. Karabük maçının kahramanı Mehmet Batdal ise dün yine sahanın çalışkan isimleri arasındaydı. Rodellega’nın bu yarıda attığı gol takımı adına 90 dakikanın da tesellisi oldu. 16’da Başakşehir kaleyi bulan ilk şutta golü attı. Batdal, Cengiz’i gördü. Önü kapalı olan genç oyuncunun sert şutu ağlarla buluştu: 1-0.

Visca tutulmuyor

20’de Batdal’ın defansından kafa ile çıkardığı top kontraya döndü. Cengiz sağdan koşan Visca’yı gördü. Bosnalı defansı geçti, kaleciyi de çalımladı, skoru 2-0’a taşıdı. 28’de N’Guemo soldan ortaladı, Rodellega, kafayla farkı bire indirdi: 2-1. 31’de bu kez Visca kendi başlattığı atakta golü buldu. Cengiz’in ortasına ayak koyan Visca, Fatih’i terse yatırdı: 3-1. 39’da defansın uzaklaştırmak istediği top, Yalçın’ın kafasına çarptı. Topu önünde bulan Mahmut skoru 4-1 yaptı.

Aslan’a gözdağı

İkinci yarıda karşılıklı atakların galibi yine Başakşehir oldu. 52’de ortada kaptığı topu sürükleyen Mossoro, ceza sahası içinde kaleci Fatih’i vücut çalımı ile geçip, boş kaleye gönderdi: 5-1. Haftayı lider tamamlayan ev sahibi bu galibiyet sonrası gelecek haftaki rakibi Galatasaray’a da gözdağı vermiş oldu.

YORUM YAZ