MENÜ

Haber salın 4-1 yana Alanya düşmüyor!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Düşme hattına şekil verecek 6 puanlık maçta Adanaspor’u 4-1 yenen Aytemiz Alanyaspor, Safet Susiç’le yükselişe geçti. Türk Futbolu’nu takımında görev yapan pekçok öğrencisinden daha iyi tanıyan Bosnalı teknik adam dün eldeki malzemeye göre en ideal 11’ini sahaya sürdü. Daha önceki maçlarda liderliğe soyundurulan Vagner Love’un üstünden bu yükü alan tecrübeli hoca, sadece işini yapmasını isteyince, Brezilyalı da üstüne düşeni fazlası ile başardı, hatta golcü bencilliğini abartınca, skorun daha da artmasını önledi.

Emre Nefiz ve Emre Akbaba’nın orta alandan yönlendirdiği ataklarda kanatlar rakip alanı abluka altına aldı, Adanaspor savunması zor anlar yaşadı. Adana’ya ise Levent Şahin de çare olamadı, Alanyaspor’un hakimiyetinde geçen maçta Adanaspor tarihi bir hezimetten, rakip golcülerin bencilliği nedeniyle kurtuldu.

Emre Akbaba şov

18’de kazanılan penaltıyı Vagner Love gole çevirdi: 1-0. 37’de Omeruo defanstan kopup geldi. Duran top organizasyonunda kafasını iyi kullanan Nijeryalı aşırtma vuruşla golü buldu: 2-0.
Adana 71’de Magaye’nin penaltı golü ile umutlandı: 2-1. Ancak bu golle silkinen ev sahibi, 74’te Fernandes’in golü ile skoru 3-1’e taşıdı. Son sözü Vagner Love söyledi. Brezilyalı 90+3’te defansın arkasına sarkan Emre Akbaba’yı gördü. Emre’nin utu, kaleci İtandje’nin bacak arasından ağlarla buluştu: 4-1.

YORUM YAZ