MENÜ

Bu Fener lige yeter

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Roma İmparatorluğu'nun iki başkenti Roma ile İstanbul'un 2014 buluşması, Fenerbahçe'nin sancılı, evsahibinin ise yeniden yapılanma sürecine denk geldi. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım kaynaklı teknik adam krizi İsmail Kartal'la aşılırken, genç teknik adam 2•1 kazanılan Olimpiakos maçının verdiği özgüvenle dünkü maça kafasındaki 11'i sürdü. Diego'nun sakatlığında Emre'yi de kulübeye çeken Kartal, Alper ile takımın orta alanına dinamizm kattı.
Ancak dünkü maçta Fenerbahçe'nin en önemli artısı Caner'in sazı eline alması idi. Kendisine biçilen liderlik kaftanını ilk yarıda çok iyi taşıyan Caner Erkin, 'Diego yoksa ben varım' dercesine oyuna ağırlığını koydu. Buna bir de Gökhan Gönül'ün futbol aşkı eklenince, temsilcimiz sahada basmadık yer bırakmadı.

Futbolun yaşlı kurdu Totti önderliğindeki İtalyan devi Roma'nın ilk 11'inde gözler yavru Kanarya Salih'i aradı. Son 20 dakikada şans bulan Salih, oyunda kaldığı süre içinde Totti'nin varisi olacağının sinyallerini verdi.

Fenerbahçe'nin kontrolü ele aldığı dakikalarda Meireles'in sebep olduğu penaltıyı Totti gole çevirirken, Alves'in muhteşem frikiği ilk yarıyı dengeledi.

Dünya Kupası'nın dripling kralı Emenike ile Hollanda'yı Dünya Üçüncülüğü'ne taşıyan Kuyt'ın ikinci yarıda oyuna ağırlıklarını koymaları temsilcimizi taşıdı. Volkan, Mehmet Topal, Alper ve Bekir'in yükselen formları gözdoldurdu. Gol atmasına rağmen Sow'un kafasının karışık olması, futboluna olumsuz yansıdı. Yedek ağırlıklı Fenerbahçe ise şimdiden kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu

Roma maçı bir kez daha gösterdi ki, bu yıl da tek kulvarda mücadele edecek olan Sarı Lacivertli ekip, Caner ve Diego önderliğinde Süper Ligi yine forse eder, İsmail Kartal da adını Fenerbahçe Tarihi'nin unutulmaz teknik adamları arasına yazdırır…

YORUM YAZ