MENÜ

Yirmiikibinyüzyirmidokuz

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Durduk yere al sana bir hayal kırıklığı daha... Temenniler yine yarınlara kaldı, kursakta yine yumruklar sıkıştı. Terk etmişlerdi güya... Ya da en azından terk etmeliydiler. Sırıtık ve yılışık ifadeler yerini somurtmaya, kızgınlığa bırakmak üzere... Meğer sadece mevzi değiştiriyorlarmış. Kendilerini tribün rotasyonuna tâbi tutuyorlarmış.
Ortada fol yok yumurta yok! Ne teknik direktör belli, ne de transferler... Ne gelen var ne giden. Üstelik ağır tahrik altındalarken, yalanlamalar dışında teskin edici en küçük bir açıklama da yokken...
Peki ama bu ne? Oldu mu şimdi? Kiraz mevsiminde işini gücünü bırakıp, kuyruklarda bekleşmek. 28 Mayıs itibariyle 22 bin 129 kombine almış olmak nasıl bir aymazlıktır? Çıldırdınız mı siz?
Stadı yıkmak yakmak, yönetimi, teknik heyeti istifaya çağırmak, futbolcuları öfke nöbetlerinde linç etmek varken, bedava kombine ve bilet talep etmek varken bu manzara da neyin nesi? Tarafsız oğlu tarafsız köşegen yazarların pompaladığı ortak akla uysanıza... Kulübünüze defalarca 3-4-5 kez üst üste şampiyonluklar yaşatmış, kıtalar ve galaksiler arası başarılar kazandırmış, mülk ve para zengini yapan projeler üretmiş böyyük Fenerbahçeliler’in isyan çağrılarına kulak versenize...
Tarihin en kalitesiz Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final de nedir ki? Dünyanın en kaliteli liginde şampiyonluğu ruhlara ve ruhbanlara kurban etmekten utanmıyor musunuz? Ağlaşsanıza, ağıtlar yaksanıza, acıklı hallere bürünsenize... Ayıp etmiyor musunuz dimdik durarak? Başkalarının sevinmeye hakları yok mu? Neden şampiyonluklarını anlamlandıracak tavırları esirgiyorsunuz?
Hesap sormak, boykot etmek varken güzel güzel elinizde, kime, niye, neden meydan okuyorsunuz ki? Siz mi kendinizi kandırıyorsunuz yoksa birileri mi sizi kandırıyor? Nedir hala bu ayak direme hali? Destek, destek de nereye kadar yani? Alışmışsınız, alıştırılmışsınız basbayağı. ‘Abi’ler haklı...
Böyle lay lay lom taraftarlık mı olur? İki sene önce son haftada verilen şampiyonluktan birkaç gün sonra gene kombine kuyruğunda, gene lisanslı ürün peşindeydiniz. Rakamların yalancısıyım; şampiyon olunsa o kadar ürün ve kombine satılamazmış meğer. Hadi o çıldırma haliydi de ikinci kez nasıl yaparsınız bunu? Hem bilinç sıçraması diye bir safsatadan dem vurup, hem de aynı yerde saydırıyorsunuz?
En azından burada durun bari be! Gaza gelip de kombine sayısını 35-40 bine çıkarırsanız, ‘siz her şeye müstehâksınız’ demekten başka ne yapsın abilerimiz!
Yok yok, siz harbiden akıllanmayacaksınız!

YORUM YAZ