MENÜ

İsmet ve kısmet

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligin en diri, takım gibi takımı, takdir edilmesi gereken ekibi Gençlerbirliği OFTAŞ karşısına, enfeksiyon mağduru Selçuk yerine, yeni transfer Maldonado mecburiyetiyle çıktı Fenerbahçe. Tam anlamıyla orta savaşına dönen mücadelede sezonun ilk penaltısını çalmak İsmet Arzuman’a, atmak da Mareşalex’e kısmet oldu.
Maldonado, presi, akıllı pasları ve yer tutuşuyla “bu takımın adamıyım” diye bas bas bağırır ve tribünleri coştururken, Kejo “Batman’ın dönüşü” filminin üst versiyonununda başroldeydi. Kendini klonlamış gibi defansta, orta sahada, forvette, isteğiyle, asistleriyle, oyun zekasıyla her yerde vardı.
Uğur, tribünlerden yükselen homurtulara rağmen, teslim olmayan, direnen ve yüzü gülebilen adamdı. 30’da Gökhan-Kejo işbirliğiyle, 57’de de imece usulüyle Carlos’un sağ ayağından çıkan bazuka, öncesi ve sonrasıyla izlenmesi gereken Oscar Ödüllü kısa filmlerdi.
Üç farklı skora rağmen, oyunu çirkinleştirmeyen, disiplini elden bırakmayan, kora kor mücadele eden, takımdaşlıktan zerre uzaklaşmayan OFTAŞ’ın mücadelesine herkes alkış tutup, şapka çıkarmalı.
Fenerbahçe, 3-0 yenildiği İstanbulspor maçından sonra, belki de ilk kez bu kadar görkemli bir istatistik yakalayabilmiştir. Hızlı ve isabetli pas trafiği, şutları, muazzam gol girişimleri ve topla oynama yüzdesiyle...

YORUM YAZ