MENÜ

Cevabını arayan sorular (II)

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kaldığımız yerden soruları sormaya devam ediyoruz. Cevap gelmeyeceğini ve gelse de kimse tarafından umursanmayacağını bile bile, sadece tarihe kayıt düşmek adına ve de başımızı belaya sokma pahasına sormaya devam ediyoruz.
1- Gazeteci Feridun Niğdelioğlu kendisini kimin, neden bıçakladığını bilmekte midir? Engin Verel kendisini yaralayan kişiyi ya da bunu yaptıranı adı gibi tanımakta mıdır? Abdullah Çevrim abimize saldıran kişi kimdir? Yoksa yanıtları bilmiyormuş gibi yaparak, tıpkı Rüştü olayında olduğu gibi, ihaleyi Aziz Yıldırım’ın üzerine yığmak daha mı karizmatik bir durumdur?
2- Deniz Derinsu, Gürcan Bilgiç, Feridun Niğdelioğlu ve İbrahim Seten ile Tahir Kıran ve Sadettin Saran arasındaki ilişkinin derinliği, sığlığı ya da sıklığı ne boyuttadır? Tahir Kıran Bey bu isimlere ‘kontr haber’ yaptırmaktan kimselere söz etmiş midir?
3- Fenerbahçe Kulübü Başkanı bir yerlere spor müdürü ya da muhabir atamış mıdır? Onlara daire, araba vs almış mıdır? Herhangi bir spor müdürünün ya da muhabirinin işinden atılması ya da yükseltilmesi için, gazete genel yayın yönetmenleri veya patronlarından ricada bulunmuş mudur? Peki, diğer kulüp başkanları ve yöneticileri böyle işler yapmış mıdır, yapmakta mıdır?
4- Serhat Ulueren’in Ahmet Çakar’ı diz çöktürüp geri püskürttüğü kaset nerede, ne zaman çekilmiştir? Kasette Ersin Düzen ve Güntekin Onay da var mıdır? Kendi işyerinde, mahiyetinde çalıştırdığı kişilerin şakalaşmasını gizli kamera ile kayda almak adamlığın, delikanlılığın, gazeteciliğin ve ahlâkın neresine denk düşer?
5- Futbolcu Hakan Şükür, sadece birkaç medya sitesinde yer alan ve asla yalanlanmayan iddiadaki gibi, Sabah Gazetesi sahibi Ahmet Çalık ile Serhat Ulueren’i spor müdürü yapması için görüşmüş ve ricada bulunmuş mudur? Öyleyse bunu hangi sıfatla yapmıştır? Ulueren’in aynı cemaate yakın duran Kanaltürk’te görev almasında benzer faktörler rol oynamış mıdır?
6- Hakan Bilal Kutlualp’i yeşil-siyah giyinecek kadar dolduruşa getirme ayinleri hangi Fenerbahçeli’nin evinde gerçekleştirilmiştir? ‘Baron’ lakaplı büyüğümüz bu yemekli toplantıların kaçında yer almıştır?
7- Fenerbahçe-Everton maçında, bir kişinin yaralanması ve kulübün saha kapatma cezası almasıyla sonuçlanan olayda, patlayan silah kimindir? Balistik raporları ve soruşturma ne aşamadadır?
8- Son olarak meslektaşlara yönelik bir uzman ve hatta azman sorusu: Bu satırların meczup ve amigo yazarı, kimin tetikçisi veya beslemesidir? Medyaya kim tarafından sokulmuş, hangi güç tarafından kollanmaktadır? Mevlâ ile meblâğ arasında ne tür bir tercih yapmıştır? Derdi mevtâ olmak mıdır? Kalemini, vicdanını, aklını ve ahlâkını kaç paraya satmış veya kiralamıştır? Bunu da tarifeyi ve rayici iyi bilip, bu kurallara bağlı çalışanlar yanıtlasın. Nokta!

YORUM YAZ