MENÜ

Şu an için sezonun en değerli golü

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray açısından tam da zamanında geldi ilk gol.. Sinan’ın ortasında Gomis’in ağlara giden şutu stadyumdaki gerilimi de aldı, Gomis’teki moral bozukluğunu da! Belhanda’nın direkten auta giden şutu endişeyi artırsa da, Nagamoto’nun ortasında Sinan belki de şampiyonluk golünü attı. 2. dakika dolduğunda Galatasaraylılar 2 faul ve yan toptaki kronikleşmiş hatalarından birini yapıp 1-0 geri düşünce maç 90+4’e kadar uzadı. Golden sonra iyi kapanıp, Volkan’la tehlikeli kontrataklar yapan ve yine Volkan’ın tedavileriyle (!) oyunu soğutan Konyaspor 4-5 farkla evine dönmüyorsa Serkan sayesinde. Volkan Şen’in karşı karşıya kaldığı pozisyonda Muslera’nın ayakta kalışı ve kurtarışı maçın bir diğer kırılma anıydı.

Gecenin sorusu

Ligin yan toptan en kolay gol yiyen takımlarından biri şampiyonluğun en büyük adayı olabilir mi? Türkiye’de oluyor. Şu hastalık çözülürse güle oynaya şampiyon olunabilir...

Maçın starı

Sinan Gümüş, bu sezonu neredeyse yatarak geçirdi. Herkes ondan bu kadar büyük işler beklerken o formayı söküp almalıydı. Şansını iyi kullandı. Attığı muhteşem golle kırdığı kalpleri yeniden kazandı.

Maçın olayı

Terim yaptığı hamlelerle maçı aldı. Mariano yerine Linnes’in girişi... Sinan’ı aldı. Sinan bir gol, bir asist yaptı. Dakika 84’te Feghouli’den vazgeçip Ahmet’i defansa, Maicon’u Gomis’in yanına çekti. Her hamlesi maçın düğümünü çözdü.

Kısa mesaj

Belhanda, Gomis, Mariano, Feghouli, Selçuk bazen o kadar klas işler yapıyor ki: insan ‘iyi ki futbol var’ diyor.

YORUM YAZ