MENÜ

Özer takıntısı ve hakemler!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Arvaladze’nin Özer takıntısı, Cavanda, Mustafa Yumlu ve yardımcı hakemin hataları hayati bir mağlubiyet daha getirdi. Oyun ilk 25 dakika boyunca Konyaspor’un istediği gibi oynandı. Orta sahada; Holmen, Ali Çamdal ve Meha gibi çift ciğerli ve topla barışık 3 oyuncu bulunduran Konyaspor, topun arkasına doğru geçen, hücuma doğru çıkan bir takım olmasının karşılığını daha bir çok maçta alacak.

Trabzonspor, evinde ilk pozisyonunu ancak 25’te yakaladı. Serkan’ın kötü uzaklaştırdığı topla penaltı noktasında buluşan Medjani ve onun şutunu tamamlayan N’Doye’nin vuruşları içler acısıydı. Trabzonspor gibi... İlk yarıda Trabzonspor’un en başarılı oyuncusu maç eksiği olmasına rağmen Medjani, biraz Okay’dı. Top ayağına en yakışan, pas ve diripling zamanlaması harika olan ise Marin’di. Erkan yine etkisizdi. Yusuf istekli ancak verimsizdi.

Hurmacı’yla başlasa farkı olurdu

2. devre oldukça heyecanlıydı. Önce Rangelov pozisyonu kullanamadı. Yusuf’un frikiğinin direkten dönüşü ise büyük şanssızlıktı. Sonrasında hatalar birbirini kovaladı. Futbolda son adamların mecbur kalmadıkça risk almaması gerek. Cavanda’nın da Konyaspor’un geliştirdiği kontratakta topu taca atmayışı pahalıya patladı. Penaltıda Mustafa’nın müdahalesi ceza sahası dışındaydı! Golden sonra
Trabzonspor nihayet kendisi gibi oynamaya başladı. Sahanın en iyisi olan Medjani, Constant’ın ortasında harika bir kafa vuruşuyla skorda dengeyi sağladı. N’Doye’nin kafa şutunu Serkan kurtardı. Dönen topları hep ev sahibi kazandı. N’Doye’nin çıkıp Cardozo’nun oyuna girdiği anda ofsayt pozisyonda Traore’nin attığı gol maçı noktaladı. Ön tarafa hamle şansı kalmayan Şota, Özer’i oyuna ancak Medjani sakatlanınca aldı! Okay ya da Medjani yerine o başlasaydı her şey farklı olabilirdi.

Erkan’ın atılması hataydı

Aykut Kocaman, orta sahada dengeyi sağlamak için Uğur’u, disiplinden kopan rakibine bir gol daha atmak için Ömer’i aldı. Yani Şota’nın değişiklikleri rastlantısal, Kocaman’ın değişiklikleri bir plan dahilindeydi. Penaltı ve ikinci golde hatayı yardımcı yaptı. Holmen’e Medjani’nin yaptığı faulde sarı kart göstermeyen Süleyman Abay’ın son dakikada Holmen, Erkan’a faul yapmışken, Erkan’ın tepkisine
Holmen en ufak reaksiyon vermemişken ikinci sarıyla Erkan’ı atması hataydı.

YORUM YAZ