MENÜ

Lider direkten döndü!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Konyaspor, önde Jahoviç, ortada kaptan Ali Çamdalı’nın baskısıyla Başakşehir’in en iyi yaptığı şeyi, pas oyununu bozdu. Kazandığı toplarla da özellikle ilk 25 dakikada gerek akan oyunda, gerek yan toplarda lideri bunalttı da bunalttı. 3. dakikada Filipoviç’in kötü zamanlamasıyla kolay pozisyonu harcaması, 14’te Miloseviç’in harika pasında Jahoviç’in kötü şutu, 16’da bir başka güzel hücumda Ömer Ali’nin şutunu Volkan’ın kurtarışı, 21’de Moke’nin auta giden kafa şutu Konyaspor’un baskılı oyununun, dönen topları kazanışının doğal bir sonucuydu. 45’te Jahoviç’in auta giden kafa şutundan 86. Dakikada Hadziahmetoviç’in şutuna kadar pozisyon olmadı.

Özdilek’in cesareti

Başakşehir pas yaptı, yaptı, kaptırdı, 10 kişi topun arkasına geçti, Attamah ve Epureanu da sıfır hatayla oynayınca herkes maçın bittiğini düşündü. Mehmet Özdilek ön bölgeye 3 oyuncu attı, oyuna girenlerden Orkan sağdan soldaki Fofana’ya attı, Fofana arka direkteki Skubiç’e gönderdi, Arda Skubiç’i takip etmediği için gol yapmak kolay oldu. Ya Orkan’ın direkten dönen şutuna ne demeli! Büyük şanssızlık. Konyaspor mücadelesiyle çok hakkettiği bir puanı söktü aldı.

Günün sorusu

Neden Emre? Faulün doğru olduğunu gördün. İtirazın abartılı, ilk sarı kart haklıydı biliyorsun. İkinciyi neden gördün? Neden Fenerbahçe maçında arkadaşlarını yalnız bıraktın. Ustalığına söz yok da, böyle atılma hakkın da yok.

Maçın starı

*Ali Çamdalı... Savunmada da, hücumda da takımını çok iyi yönetti. Çok etkili paslar yaptı. Adebayor’un kart görmesini sağladı. Emre’nin verimliliğini düşürdü. Takımının balans ayarını

Maçın olayı

Adebayor büyük futbolcu, büyük karakter. Konyaspor taraftarları kendilerine gol atıp, asker selamıyla Afrin’deki üzüntümüze hakikaten ortak olan Togolu’yu alkışlayıp güzel şeylerin ödülü olduğunu gösterdi.

Kısa mesaj

Başakşehir golü bulduktan sonra oyunu uzun zamandır ortada sıçana çeviriyor. Futbolcuların atak sonlandırmaya konsantre olmaları, Adebayor’un da orta sahaya bu kadar gelmemesi gerek. Sola da Elia ya da Kerim Frei...

YORUM YAZ