MENÜ

Güzel gollerle

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maçın kırılma anı skor 1-1’ken Rodallega’nın vurduğu ve Muslera’nın kurtardığı top oldu.

Birkaç dakika öncesinde Galatasaraylılar’ın, “Ne iyi ki alınmış” dediği Eren oyundan çıkıp Josue oyuna girince Galatasaray’ın gol bulma ihtimali biraz daha azalmıştı. Josue, Douglao’dan kaptığı topu Bruma’ya çabuk oynadı.

Bruma, bire birde rakibin üstüne giderken, arkadan bindiren Yasin’in önüne güzel bıraktı, Yasin vuruşu takımı skorda öne taşıdı. Oysa maçın ilk 3 dakikasında Akhisar’ın yarattığı baskı ve kornerde Selçuk’un topa gitmek yerine kendisini sakınınca Vaz Te, kendisi için kolay bir gol attı.

Akhisar’ın golden hemen sonra skoru koruma ve kontra arama niyeti maçı tek kaleye çevirdi.

Selçuk sorun çözmüyor

Bruma’nın çok dar alanda sıkışıp kalması, Selçuk’un hep yana ve sorun çözmeyecek paslarla oynaması, Sneijder’in çok sayıda şut pozisyonu bulup kalitesine yakışmayan vuruşlar yapması, Eren’in kanatlardan isteği hava toplarını bir türlü alamaması skor üstünlüğünün uzun süre Akhisar’da olmasını sağladı.

Kazanmayı çok isteyen Sneijder ne zaman Eren’in aradığı nitelikte bir orta yaptı ve Eren’in farkı ortaya çıktı. Karabük maçında mükemmel kafa golüyle camiasına nefes aldıran Eren, yine birinci sınıf bir santrfora yakışacak şıklıkta vurdu kafayı. Eren’in bir kafa şutu ile Sneijder’in 2 şutunu harika kurtaran Fatih çaresizce baktı.

Sabri, Linnes’ten faydalı

Geçen sene 2 kez “Eren’i var derdi yok” başlığı atmıştım. Eren bu başlığı daha çok attırır! Tabii kanat oyuncuları çizgiye inip nitelikli ortalar yaparsa. Muslera’ya söyleyecek söz yok. Sabri tartışmasız şekilde Linnes’ten faydalı. Carole çabuk oynadığında fark yarattı,

Bruma’ya attığı gol pası çok güzeldi. Tolga çok önemli bir transfer 1-2 ay sonra çok daha fazla katkı yapacak. Josue için söyleyecek bir şey yok. Portekiz’e gittiği gibi iyi döndü. Yasin istekli, Bruma ise hızlıydı. Bruma, Yasin’e verdiği gol pası ve final golüyle arkadaşlarının bir adım önünü çıktı.

YORUM YAZ