MENÜ

Dinlenmiştir çocuklar!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin elinde patlayan ‘abartılı rotasyon bombası’ Feldkamp’ın öncelikleri iyi belirlememesi yüzünden Galatasaray’ın da elinde patladı.
Ligin en az gol atan birinci, en çok gol yiyen üçüncü takımına karşı ‘yıldızı bol’, kimyası bozuk bir kadroyla sahadaydı düne kadar şansı hep yanında olan Alman!
Ön libero açığını kapatmak için alınan Barusso sağa, Emre ön liberoya çekilmiş, ne hikmetse bu işleri onlardan daha iyi yapacak olan Sabri ve Mehmet Güven kulübeye hapsedilmişti.
Tertemiz futbol oynayan, futbol dışı hiçbir hileye başvurmayan Kasımpaşa kadar oynayabildiler ancak... Seyircinin uyuşturucu tezahüratıyla, sahadaki oyunla, herkes esniyordu ki, Erhan’ın frikiği uykuları kaçırdı. Emre’yi çıkartıp Serkan’ı almak da bir işe yaramadı. 62’de kombine gelişen Kasımpaşa kontratağında Özgür kolay pozisyonda 2. golü yapsa, tribünler ‘Feldkamp istifa’ diye çınlayacaktı. 65. dakikaya kadar kariyerinin en kolay maçını oynayan Tolga, Ümit’in direkten dönen topuyla şanslı, 74’te Hakan’ın olağanüstü güzel kafa şutu, 75’te Nonda’nın sol alt köşeye giden vuruşunda çok başarılıydı. Oyun disiplini sıfır olan Galatasaray, 6 kişiyle hücumda kalırken, gerideki dörtlü de top şişirmeyi denedi, onu bile beceremedi. Mütevazi Kasımpaşa takım olarak elinden geleni en iyi şekilde yaparken, Özgür, Murat, Alparslan, Ömer ve Erhan arkadaşlarından bir adım öndeydi.
Anlaşıldı ki, Mehmet Topal ve Barış, Galatasaray’ın amortisörleri... Ne o; Galatasaray, Fenerbahçe ile Türkiye Kupası rövanş maçı oynayacakmış. Dinlenmiştir çocuklar!
NOT: Sonuç, Leverkusen maçı kadar çarpıcı değil ama daha yıkıcı.

YORUM YAZ