MENÜ

Çok kolay oldu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaraylı futbolcular Avrupa kupalırına katılma şansını kaçırmamak için mi dersiniz, ligi en azından 3. sırada tamamlayıp sezonu 15 Haziran’da açmamak için mi dersiniz bilemem, derbi ciddiyeti ve konsantrasyonu ile ba∫ladı. İlk devre bittiğinde de maçı kopardı! Dursun Özbek’in satmayı düşünmediklerini söylediği ve ‘bu gerekçeyle satacaklarını düşündüğüm’ Bruma belirleyici isimdi. Bursaspor teknik direktörü Mutlu Topçu maç öncesi, “Bruma’yı savunsun diye Aziz Behich’i sağ kanada çektik” demesi Bruma’nın rakipler üzerinde gösterdiği etkinin belgesi niteliğindeydi. İlk golde şanslıydı geriye çıkarttığı top Ertuğrul’a çarparak ağlara gitti. Ben hakem olsam golü, “Ertuğrul (kk)” yazardım. Çabuk pas yapan, dönen topları alan Galatasaray pozisyon üstüne pozisyon buldu. Sonlandırılan atakların ikisini Bursalı futbolcular tarafından çizgiden çıkarıldı, Yasin’in, Bruma’nın, Podolski’nin ∫utları autu boyladı. Sneijder’in korneinde Selçuk’un altı pasın göbeğinde bomboş durumdayken kafasıyla ağlara yollayamadığı pozisyon inanılmazdı. Pas verdiği pozisyonda gol sahibi olan Bruma, Podolski ile yaptığı ikiye birin ardından devre biterken sanki maçı noktaladı.

Alakası yok!

Ahmet Çalık her geçen gün daha güven veriyor ki yazdıklarımın attığı golle alakası yok. Pozisyon bilgisi yüksek ve ayakları bir stoper için çok iyi. Tolga taraftarın sempatisini yitirmiş olsa da çok önemli bir kazanç ve Selçuk onunla daha rahat oynuyor. İnsan, ‘Sezon sonu gidecek Podolski yerine Eren oynasa daha iyi olur’ demeden edemiyor ve Sneijder güzel bir gol pası verdi ama taraftar da ondan bu işleri 4’e 5’e giden maçlarda değil, güçlü rakipler karşısında bekliyor.

Yuhalayınca...

Üçüncülük için maçların kazanılması yetmiyor, Fenerbahçe’nin puan kayıp haberleri bekleniyor. İki sene öncesinin şampiyonunun bu duruma düşüren yönetimin vizyonu önümüzdeki sezonlar için de umut vermiyor! Bursaspor’da taraftar baskısı o denli büyük ki; özgüveni bitmiş oyuncular kağıttan kuleler gibi yıkılıyor. Herkesi sürekli istifaya davet edip, istifa ettirip, hata yapanı yuhalayınca başarı gelmiyor anlayacaklar.

YORUM YAZ