MENÜ

Altın puan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

14 yıl sonra Göztepe, yuvasına gelmiş hoş gelmiş, bir de seyircisiyle gelseydi çok daha iyi olurdu tabii. “Sevinmeyi bilmeyen ‘büyük’ taraftarlar” grubunun üyelerinden Göztepe, taraftar desteğini arkasına alabilseydi, oyun elbette farklı gelişebilirdi. Tamer Tuna’nın “nitelikli” yabancılardan oluşturulan kadroyu takım yapabilmesi için zamana ihtiyacı var ve bu süreçte alınan her puan altın. Üstelik rakip de şampiyonluğun büyük favorilerinden biriyse!

Şans Göztepe’nin yanında

Maçın hemen başında yenen gole Volkan’ın da büyük hatasıyla Castro’nun verdiği cevap takımın coşkusunu, mücadele gücünü artırdı. Ancak yine bir pozisyon hatası sonrası Rotman’ın gördüğü sarı kart Göztepe’nin orta sahadaki direncini düşürdü! 25. dakikadan itibaren dönen her topu Fenerbahçeliler topladı, Valbuena’nın etkili oyunu sonrası maçı bitirecek fırsatları da yakaladı. Van Persie’nin kaçırdığı, Mehmet Topal’ın kafa şununun direğe takıldığı pozisyonlarda şans Göztepe’nin yanındaydı.

Scarione, kullanamadı...

Josef’in topu kaptığını düşündüğü anda Scarione’nin topu çalıp ağlara yollaması Göztepe’yi 3 puan için ümitlendirse de, ilk yarıda 2, ikinci yarıda 1 duran top organizasyonunda gol pozisyonu yakalayan Fenerbahçe 4. fırsatta Skrtel’le golü yakaladı. Göztepe’nin yerleşim hatası da, Fenerbahçe’nin duran toplarda organizasyon becerisi de büyük! Maçın son dakikasında Jahoviç’in ve Scarione’nin kullanamadığı pozisyon da Fenerbahçe’nin şansıydı. Göztepe açısında alınan puanın altın olduğunun altını çizelim ve ekleyelim, 4 sarı kartın ikisi itiraz, biri de vakit geçirmekten. İleride dert olur!

Gollerden klip yapılsa...

Valbuena Fenerbahçe’nin yüreği, aklı. Statik oyunu hareketlendiren, bire birde adam eksilten, etkili paslar yapan Fransız sahanın en iyi oyuncusuydu. Fenerbahçe’nin 1 numaralı sorunu ise Volkan’ın konsantrasyonu. Yeteneklerini bildiğimiz Volkan’ın geçen sezon sonu ve bu sezon başı yediği gollerden bir klip yapılsa kulüp bulamaz!

YORUM YAZ