MENÜ

Alex ve Yıldırım!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe muhteşem bir futbol gösterisiyle başladığı ve öne geçtiği maçı bekleme futbolu yüzünden tehlikeye attı. Beşiktaş’ın 18. dakikada rakip kaleye attığı ilk şuta kadar futbol adına gerçekleştirilebilecek her şeyi mükemmele yakın bir şekilde yapan Fenerbahçe seyrettik. Beşiktaş dağınık ve panikli gözükürken, Fenerbahçe olgun, soğukkanlı ve alabildiğine bilinçliydi. Kazım, Tello’nun boşalttığı kanatta İbrahim Üzülmez’e Yattara’yı arattı! O kısa süre içerisinde Fenerbahçe golle bitebilecek 5 atak geliştirdi. Yalnızca Alex birini gole çevirdi. Öyle kötü bir Beşiktaş ve öyle iyi bir Fenerbahçe vardı ki, Volkan ilk yarıda yalnızca Holosko’nun yaptığı ortada sahnedeydi.
İbrahim Üzülmez’in çaresizliği üzerine kaptanı çıkartıp Ali’yi alan Sağlam, Beşiktaş’ın da doğrusunu buldu.
Oyuncular yerli yerine geçince, takım futbol oynamaya başladı. Sağlı sollu bindirmelerle Beşiktaş pozisyonlar yakaladı. Tello 2, Delgado bir fırsatı harcarken, bir topu Gökhan Gönül çizgiden çıkardı. Beraberlik muhteşem bir kontratağın ve çokca Ali Tandoğan’ın eseriydi.
55-60 dakika oyalanan Fenerbahçe’de hiçbir takımda olmayan silah Alex yine sahne aldı. Nobre’nin sarı kartlık hareketiyle yerde kalan süperstar ne zaman kalktı, ne zaman geldi göremedik. Ama sezonun en önemli gollerinden birini yine o attı.
Ancak bu maçta en çok konuşulacak an maalesef Kazım’ın topa uzanan eli olacak. İyi maç yöneten “penaltı engelli” Yunus Yıldırım çalmadı. Bir şey değişmeyecek ama çok tartışılacak...
Ellerinde kalkanlar, korner atan Alex’i koruyan emniyet mensupları stadyumda güvenliğin değil, ilkelliğin fotoğrafıdır... O pet şişeyi atan da, stadyumda ağzı açık kağıt bardakta değil, pet şişede su sattıran da suçludur!

YORUM YAZ