MENÜ

Beşiktaş'tan büyük takım refleksi

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Rizespor karşısında başlangıcı da bitirişi de büyük takım refleksiyle yaparak 3 puanı kazanmasını bildi. Son dönemde ilk yarılarda ortaya konan edilgen futbolu bir kenara bırakıp ilk dakikadan itibaren rakip kaleyi baskı altına alan Siyah-Beyazlılar, gol yeseler de pes etmeyip sonuna kadar zorlayarak hak ettikleri galibiyeti aldılar. Bu maç özelinde, hücumdaki problemini çözen takım, bu kez de savunmada çakıldı. Adam adama markajda 2 kez başarısız olup kalesinde iki gol gören Beşiktaş, yediğinden fazlasını atacak özgüven ve karakteri sahaya koyarak istediğini elde etti. Mert'in disiplini, Colley'in agresifliği, Ghezzal'ın inadı, Rashica'nın klası ve Worrall'ın telafi çabası, Beşiktaş'a taraftarı önünde zaferi getirdi.

Haberin Devamı

TFF'yle gerilim sürüyor
Siyah-Beyazlı kulübün, önceki başkan Ahmet Nur Çebi döneminde başlayan TFF'yle olan gerilimi, hala devam ediyor. Verilmeyen penaltılar, çıkmayan kartlar, çalınmayan fauller... Yeni sezonda teknik ekibinden oyuncularına büyük bir değişim yaşayacak olan Beşiktaş'ta, kurumlarla mücadele konusunda da sağlam adımlar atılmalı.

Haberin Devamı

Güneş-Kazancı gibi olmasın...
Kara Kartal, sezonu Serdar Topraktepe'yle tamamlayacak. Ancak yeni hoca, lig bitmeden belli olmalı. Sportif direktör konusu, yeni teknik direktörle anlaşıldıktan sonra karara bağlanmalı. Beşiktaş'ın ikinci bir Şenol Güneş - Ceyhun Kazancı gerilimi kaldıracak bir lüksü yok. Sportif direktör, yeni hocanın onayından geçmeli.

YORUM YAZ