MENÜ

Önemli olan galibiyet

Abone Ol Google News

Hatayspor ligin iyi oynayan, sonuca çabuk giden, becerili ayaklara sahip takımıydı. Bu yüzden de Fenerbahçe bu deplasmandan çekinmiyor değildi. Pelkas’ın yokluğunda formayı Mert Hakan kapmış, Samuel ilk 11’de şans bulunca Samatta yedeğe düşmüştü. Fenerbahçe’nin 3’lü orta sahası ile 3 hücumcusu, maça önde baskı yaparak başladılar. 4’lü defans da onlara yaklaşınca rakip ne oyun kurabildi, ne de etkili olabildi. Osayi Samuel’in yoktan var ettiği pozisyon sonrasında yaptığı asist ile gelen Thiam golü Fenerbahçe’yi daha da rahatlattı. Devre biterken Gustavo’nun sakatlanması Hatayspor için avantaj oluyordu. Luiz Gustavo’suz Fenerbahçe karşısında Hatayspor geç de olsa uyandı ve rakip kale önünde gözükmeye başladı. İşte bu bölümde imdada kaleci Altay Bayındır yetişti. Boupendza ile arkadaşları maçı döndürecek goller için Altay’ı geçemeyince, Fenerbahçe çok ama çok önemli bir virajı kazasız döndü. Hep diyorum; önemli olan galibiyet, gerisi teferruat...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Mesut Özil, İrfan Can, Pelkas, Sosa gibi bankolar dönünce, bakalım Erol Bulut nasıl bir 11 yapacak?

Haberin Devamı

Maçın starı

Tahmin ediyorum ki bu maçtan sonra 90 dakikanın kahramanı Altay gösterilecek. Böyle giderse 22 yaşındaki kaleci Altay Bayındır, adını Fenerbahçe tarihine yazdırır.

Maçın olayı

Uzun bir aradan sonra, 'Fenerbahçe stoperlerini buldu' diyebiliriz. Sakatlık ve cezalar olmazsa, Serdar Aziz ve Attila Szalai formayı kolay vermezler.

Kısa mesaj

Yeni transferler iyi ama, Fenerbahçe‘nin olmazsa olmazları Gustavo ve kaleci Altay.

YORUM YAZ