MENÜ

Korku gecesi!

Abone Ol Google News

Kaleci Altay amatörce kırmızı gördü ve maç da yeniden başladı. İlk yarım saatte ‘Bu maçtan bize ekmek çıkmaz’ diyen Karacabey oyuna ortak oldu. Rakip Kadıköy’de tarihe geçecek bir maçı kaçırdı. Sonuçta da Fenerbahçe korku içinde turu geçti.

Haberin Devamı

Erol Bulut’un sahaya sürdüğü 11’den mesajlar almak mümkündü. Hoca hem kupaya ciddi gözle baktıklarını hem de zorlu Gaziantep maçında değişiklikler yapabileceğini anlatır gibiydi. Malatya hezimetini yaşatan kadrodan Caner, Tisserand, Ozan, Ferdi, Cisse kulübede, Gökhan ise dışarıda kalmıştı. Karacabey mütevazı bir 2. Lig takımı. Kadıköy’e iddialı gelmediklerini ilk 10 dakikada anladık. Bir de kendi kalelerine gol atınca, bu maç 'Çabuk biter' dedik. Ama Fenerbahçe senarist bir takım. Genelde rahatlıktan, rahatsızlık duyuyorlar. Her maça ayrı senaryolar yazılıyor. Maça 3’lü savunma ile başladılar. Nazım , Ömer Faruk ile sağ hücumcu, Novak ve Pelkas sol hücumcuydular. Rakip üzerlerine gelmeyince Serdar Aziz, Gustavo ve Sadık ile defansı idare ettiler.

'Altay ısrarı niye?’

Haberin Devamı

Bu maçta forma şansı bulanları tartıya çıkartmayı hesaplarken, sahneye kaleci Altay çıktı. Uzun topta kalesini boşaltıp müdahale etti. Fenerbahçe kalecisi amatörce topa ceza sahası dışında elle dokununca kırmızıyı da gördü. Erol hocaya sormak lazım; Kupa oyunlarında bütün takımlar ikinci kalecilerine şans verirken, her maça Altay’la çıkma ısrarı niye? Maç mı ? Yeniden başladı. Sahanın en hareketli oyuncusu Ömer Faruk dışarı alındı (Pelkas torpilli), Oytun kaleye geçti. İlk yarım saat ‘Bu maçtan bize ekmek çıkmaz’ diyen Karacabey oyuna ortak oldu. Fenerbahçe korkudan 4’lü savunmaya döndü. Gustavo orta alana geçti. Karacabey pozisyon bulmaya başladı, golü bulamadı.

'Temposuz, etki yok, tepki yok'

Erol Bulut’un devre arası klasik hamlesi geldi, Sosa dışarı alınırken Ozan Tufan sahaya sürüldü. İkinci Fenerbahçe 10 kişi kaldı mı ne yapacağını, nasıl oynayacağını bilemiyor. Takım inanılmaz temposuz, etki yok, tepki yok. Maçta patlama yapan bir oyuncu yok. Mert Hakan idare ediyor, Pelkas ne oynuyor, anlayan yok. Thiam çıkıyor, Cisse giriyor fark edilmiyor. Çünkü kanatlar çalışmıyor. Sahada adam eksiltecek dikine oynayacak Ferdi 87. dakikada oyuna giriyor. Rakibinin adından çekinen, tecrübesiz, turu geçmeye inanmayan Karacabey belki de Kadıköy’de tarihe geçecek bir maçı kaçırıyor. Sonuçta da Fenerbahçe korku içinde turu geçiyor. Dünkü görüntüsü ve kalecisi Altay olmadan bakalım Fenerbahçe, Gaziantep’te nasıl bir senaryoyu sahneye koyacak.

YORUM YAZ