MENÜ

Kazanan haklıdır ama dersler çıkarılmalı

Abone Ol Google News

Emre Belözoğlu “Kazanan takımı bozmam“ deyip, geçen haftanın 11’ni sahaya sürmüştü. Doğru mu tartışılır. Bazı maçlarda rakibe göre takım yaparsın. Mesut Özil’i oynatmak istiyorsun kabul. Ama o zaman beşi bir yerde den(Sosa, Mert Hakan,Ozan Pelkas, İrfan Can) birini kulübeye alacaksın. Belözoğlu onu yapmayıp Ozan’ı sağ beke , Gökhan Gönül’ü yanına oturtmuştu.

Haberin Devamı

İç açıcı değildi...

Ankaragücü maça hızlı başlayıp, Alper Potuk’la da çok erken golü bulunca Fenerbahçe şoka girdi. Sahadaki görüntü hiç iç açıcı değildi. Belözoğlu yanlışından 35'te döndü. Mert Hakan dışarı, Gökhan Gönül içeri, Ozan Tufan gerçek yerine geçti. Bu değişikle birlikte maçın şekli , şemali, gidişatı bir anda değişti. Fenerbahçe topu aldı, baskıyı kurdu, Ozan’la golü buldu.

Bekleri gardını düşürdü

İkinci bölümde Fenerbahçe’nin başta Mesut Özil olmak üzere top ustaları (İrfan Can, Sosa, Ozan, Valencia) sahne aldılar. Gökhan sağdan, Caner soldan bindirmelerle rakibin gardını düşürdüler. Ankaragücü ayakta kalıp bir puana “Şükür” diyemeden Valencia uzatmada son sözü söyleyip ”Yarışa devam” dedi. Bu galibiyet Fenerbahçe’yi zirveye daha da yaklaştırdı. Kazanan haklıdır ama bu maçtan sonra Emre Belözoğlu küçük de olsa dersler çıkarmalı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ