MENÜ

Hoş geldin Batshuayi

Abone Ol Google News

Bu Dinamo Kiev’i bırakın dün sahaya çıkan takımı, Fenerbahçe’nin kulübesindekiler bile yener. Soruyorum size, Dinamo Kiev’den kimi alır, Fenerbahçe 11’ine koyarsınız? Gel gör ki, Jesus’un takıntıları var. Doğru seçimler yapamıyor.

Haberin Devamı

Bu da onu kenarda sıkıntıya sokuyor. Maçın genelde nasıl geçeceğini hepimiz biliyorduk. Sahaya futbol oynamaya ve bir an önce sonuç almaya çıkan Fenerbahçe ile, rakibinin sinir uçları ile oynayan, sertlik yapıp, kendi alanında oyunu kabul eden bir Dinamo Kiev vardı. Maçın ilk bölümünde Fenerbahçe’nin kapalı defansları açacak çilingirleri (İrfanCan, Osayi, Valencia, Lincoln) kulübede olunca, fazlaca gol pozisyonu izleyemedik. Gol de duran toptan geldi. İlk devre cılız bir skorla bitmişti.

Golü yedikten sonra...

İşte Jesus böyle durumlarda takıma el atmıyor. Rakip ilk atağında, Altay’ın da hatasıyla golü bulunca Portekizli hoca kulübedekileri hatırlıyor. Son 25 dakikada Batshuayi (Pedro), Valencia (King), İrfan Can (Rossi) oyuna girince maçın hareketlendiğini gördük. Rakibin oynamadan çok oynatmadan maçı bitirme sevdası da amacına ulaşmadı. Yeni transfer Batshuayi ilk resmi maçında attığı şık golle, hem Jesus’u, hem de Altay’ı eleştirmekten kurtarıp, galibiyete imza attı. O zaman 'Hoş geldin Batshuayi'.

Haberin Devamı
YORUM YAZ