MENÜ

Favori Fener

Abone Ol Google News

Avrupa’dan moralli ve iddialı dönen Fenerbahçe, Kadıköy’de yeni bir “kapalı gişe” oyununa çıkıyor. Öncelikli hedefi ”şampiyonluk” olan Sarı-Lacivertli ekipte tüm planlar galibiyet üzerine... Rakip Alanyaspor bu maça gelene kadar deplasmanda sadece Başakşehir’e kaybetti. Genç ve heyecanlı teknik adam Francesco Farioli’nin takımı İstanbul’da sükseli bir oyun ve sonuç için sahaya çıkacak. Jesus’un Fenerbahçe’si buna izin verir mi, hiç sanmam.

Haberin Devamı

İlk 11'i kestirmek zor

Oyunu genelde geriden başlatan ve 3’lü savunma ile oynayan Alanyaspor’un rakibinin baskılı oyunundan kurtulması kolay değil. Portekizli hocanın sahaya süreceği 11’i kestirmek yine zor. Takımın bankoları kim derseniz, sayalım. Kalede Altay, Gustavo Henrique ve Szalai. Geri kalan 8 oyuncuyu Jesus bilir. Alioski, Osayi, Ferdi ve İrfan Can da ilk 11’e yakın isimler. Kadro nasıl olursa olsun, Fenerbahçe’nin evinde agresif ve baskılı oynayacağı kesin.

Kurtla, kuzunun kapışması

Oyunu kendi alanında kabul edecek misafir takımın ofansif futbolunu ne derece sahaya yansıtacağı merak konusu. Kısacası yaşlı kurt Jesus ile genç kuzu Farioli’nin taktik savaşını bakalım kim kazanacak? Benim favorim Fenerbahçe. Bakalım kurtla kuzunun takımlarının kapışmasında neler yaşayacağız. Bekleyip, görelim...

Haberin Devamı
YORUM YAZ