MENÜ

Büyük bir uyarı

Abone Ol Google News

Devre 2-2bitmiş, Fenerbahçe’de sahada işler istenildiği gibi gitmiyor. Böyle olunca Jesus arada hamle yapar diye düşünenler yine yanılıyor. Çünkü Portekizli hoca hamlelerini son 20 dakikaya saklıyor. Peki neydi ilk 45 dakikada yaşanan sıkıntılar? Öncelikle şunu belirteyim; Fenerbahçe 3’lüdeğil 2’li defans (Gustavo-Szalai) ile oynuyor. Bu ikiliye sağ kanattan Osayi, sol kanattan da Lincoln destek veriyor. Böyle olunca da rakipler her hızlı çıkışlarında, her defans arkasına atılan toplarda tehlike yaratıyorlar. Hele hele oyunda Szalai ve Gustavo da sürekli pas hatası yapıp, rakiplerine markaj yapamıyorsa işler daha da zorlaşıyor.

Haberin Devamı

Hamleler gecikti

90 dakika boyunca ofansif oyunda organize olamayan Fenerbahçe’nin dün imdadına tartışmasız penaltılar yetişti. Yoksa ummadık taş, baş yaracaktı. Jesus’un geciken hamleri ise son 15 dakikada geldi.

Bu kadar oynanmaz!

Rossi,(Emre Mor), Lincoln (Alioski) değişiklikleri çok önceden yapılmalıydı. Pedro, Szalai, Gustavo “Oyundan çıkmaz“ diye kural mı var? Batshuayi ve Serdar Dursun niye bitime 5 dakika kala oyuna girer? Karagümrük maçı Jesus ve Fenerbahçe için büyük uyarı oldu. Bir takımın 11 ile bu kadar oynanmaz. Bu defans anlayışıyla her maç mutlu sonla bitmez. Dua etsin uzatmalarda galibiyet golünü atan Batshuayi’ye. Öyle değil mi Mösyö Jesus?

Haberin Devamı
YORUM YAZ