MENÜ

"Spor ürünleri bizim için ayrı bir önem taşıyor"

Abone Ol Google News

Tchibo’nun spor ürünlerine özel önem verdiğini söyleyen Tchibo Türkiye Genel Müdürü Tuba Yapıncak, “Artan talebe yönelik olarak zengin bir spor ürünleri koleksiyonu sunuyoruz. Ürünlerimizin yapılan egzersize uyum sağlamasına özen gösteriyoruz” dedi. Yapıncak, “Kısa bir sabah koşusundan yüksek tempolu bir egzersize ya da evde yogaya kadar farklı ihtiyaçlar için kullanılabilecek ürün portföyüne sahibiz. Hava alan tişörtler, rahat pantolonlar, taytlar, spor kemerler, şortlar, atletler ve pek çok pratik aksesuarı sporseverlerle buluşturuyoruz” diye konuştu. Son yıllarda koşu sporunun yükselişe geçtiğini belirten Yapıncak, “Pek çok koşu sever, akşam saatlerinde koşmayı tercih ediyor. Biz de akşam saatlerinde koşanları düşünerek ışıklı ürünler hazırladık” dedi. Bunlar arasında ‘Led Işıklı Ayakkabı Bağı Lambası’ olduğunu ifade eden Yapıncak, “Her ayak hareketinde yanma özelliğine sahip bu ürün tüm gece koşularında gece karanlığında ışık efektleri ile sporcunun güvenliğine destek veriyor” diye anlattı.

Haberin Devamı

Marka öyküsü

Haberin Devamı

Tchibo’nun haftalık değişen temaları ile farklı bir perakendecilik hizmeti sunduğunu dile getiren Yapıncak, “Artan talebe uygun olarak geri dönüşümlü ve organik malzemelerden üretilen, sürdürülebilir, doğa dostu bir spor koleksiyonumuz var” dedi. Tchibo’nun marka öyküsü ve sürdürülebilirlik stratejisi hakkında da bilgiler veren Yapıncak, şirketin, 8 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22 bin 300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet verdiğini söyledi.

Giyilebilir teknolojiler

Tchibo olarak akıllı özelliklere sahip ürünleri müşterilerle buluşturduklarını kaydeden Yapıncak, şöyle devam etti: “Bunlardan birisi olan Nabız Ölçer Kemer... Bu ürün spor sırasında kalp frekansını (nabız) ölçmek ve ölçüm değerlerini Bluetooth üzerinden mobil bir cihaza aktarmak görevini üstleniyor. Bu ürün aktif spor yapanların vazgeçilmezi olan; Runtastic, adidas MiCoach, RunKeeper, Endomondo, Runmeter gibi birçok fitness uygulaması ile uyumlu çalışma özelliğine sahip. Egzersiz gelişimini analiz etmek, nabız ölçerek başarıyı görünür yapmak bu kemerle kolay hale geliyor.”

Balıkağlarından spor kıyafetleri

Doğa dostu ürünleriyle ilgili olarak bilgi veren Tuba Yapıncak, şunları söyledi: “Bir sonraki antrenmanda balık ağları ve diğer atıklardan geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen spor kıyafetleri giymek ister misiniz? İşte biz bu ürünleri kapsayan zengin bir spor ürünleri koleksiyonu sunuyoruz. Tchibo sürdürülebilir spor kıyafetleri koleksiyonuyla hem formu hem çevreyi korumaya yardımcı oluyor. Tüketicilerine kaliteli kahvenin yanı sıra pratik ve fonksiyonel ürünler de sunan Tchibo, tekstil ürünlerinin yaklaşık olarak yüzde 80’inin organik pamuktan yapılmasından dolayı dünyanın 3. büyük organik pamuk kullanan satış kanalı unvanını taşıyor.”

Atık modası

Çevreci bir moda anlayışının yanında olduklarını vurgulayan Yapıncak, şöyle devam etti: “Balık ağları da dahil olmak üzere yüzlerce parça plastik atık, okyanuslarımızın her kilometresinde yüzüyor ve kirliliğe sebebiyet veriyor. ECONYL teknolojisiyle ile bu atıklardan kurtulurken onları modaya dönüştürüyoruz. Spor ürünlerimizde, yüzde 100 balık ağlarından ve geri dönüşüm malzemelerinden üretilen ECONYL ipliği kullanarak sürdürülebilir kıyafetler ve temiz bir doğa için çalışıyoruz.”

Haberin Devamı

Yeni nesil bisiklet aksesuarları

Tchibo olarak bisiklet tutkunlarının hayatını kolaylaştıracak ürünler üzerinde de çalıştıklarını ifade eden Tuba Yapıncak, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Bir bisikletçinin yaşayabileceği en büyük sorunlarından biri olan parmakların su toplamasını azaltması için Jel Dolgulu Eldiveni geliştirdik. Bu ürün iç kısmında ergonomik şekilde düzenlenen dolgusu ile darbe ve titreşimleri yumuşatma özelliklerine sahip. Cilt dostu havlu kısmı sayesinde nemi iyi şekilde alması hedeflenen Tchibo Jel Dolgulu Eldiven, elastik ekleri ve file arka kısımları ile ekstra giyim konforu sağlıyor. Tchibo Led’li Şifreli Kilitli Zincir ise gece bisiklete binmek isteyenlerin imdadına yetişiyor. Ürün, entegre LED ışıklandırması sayesinde karanlıkta bile doğru sayı kombinasyonunu girerek kilidi anında açabilmek için tasarlandı.”

Fitness pazarı kuruluyor

Sağlıklı yaşam trendleri her geçen gün hayatımızın her alanında etkisini gösteriyor. Kanyon da bu ihtiyaca ‘Fit Pazar’ etkinliğiyle cevap veriyor. 7-8 Eylül tarihleri arasında Kanyon içindeki çeşitli mekanlarda gerçekleşecek etkinlikte, fit atölye çalışmaları, yoga seansları ve sağlıklı yaşama dair söyleşiler düzenlenecek. Sağlıklı ve fit yaşama dair her şeyi bir araya getirecek etkinlikte spor kıyafetlerinden,

Haberin Devamı

sağlıklı yiyeceklere kadar pek çok çeşitli marka ürünlerini, Kanyon ziyaretçileriyle buluşturacak. Fit Pazar’da Chikirina, Yorstruly, Sweatersapp Biondina gibi markaların yanı sıra Güzel Gıda, Melez Tea, Fitcuit, Mom’s Granola, Healin Foods, Juico, Habit ve Plus Kitchen gibi sağlıklı beslenme markaları da yer alacak.

Çabasız şıklık

Sorel, sonbahar-kış koleksiyonuyla ile çabasız şıklığa vurgu yapmış. Yeni sezonun favori rengi bordoya bürünen modern sneaker’lar ve botlar markanın yeni koleksiyonunda yerini almış. Yeni sezonda şehrin koşturması içinde şıklığından ödün vermeden konforu arayanlar için ürünler hazırlayan Sorel’in sneaker modelleri kalın taban yapısı ile dikkat çekiyor. Vekeçe, yün gibi doğal içeriklerin kulanıldığı yeni koleksiyon Columbia mağazalarında satışa sunuluyor.

YORUM YAZ