MENÜ

Futbol sahası büyüklüğünde şov havuzu geliyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ziylan Gayrimenkul’ün Ataşehir ’de, bu yıl hayata geçireceği eğlence, kültür, gastronomi ve alışverişi birleştiren yeni projesi WaterGarden İstanbul, futbol sahası büyüklüğünde şov havuzuna ev sahipliği yapacak. WaterGarden İstanbul Genel Müdürü Tolga Alişoğlu; eğlence ve gastronomiyi bir araya getirdiklerini söyleyerek, “İstanbul Ataşehir’deki yeni finans merkezinin yanındayız, çevremizde 1,5 milyon insan yaşıyor. Ve biz burada yeme içme alanlarını; bir futbol sahası büyüklüğünde şov havuzuyla destekliyoruz ” dedi. WaterGarden Show Havuzu’nda önemli koreografiler eşliğinde etkileyici gösteriler düzenleyeceklerini belirten Alişoğlu, “Avrupa’da bir yaşam merkezi içinde yer alan ‘en gelişmiş’ ve ‘en kapsamlı’ gösteri havuzu olacak” diye konuştu.

Golf alanı da var

Alişoğlu, WaterGarden İstanbul’da havuzun yanı sıra, mini golf sahası, şehir parkı, 11 sinema salonu, tiyatro salonu, organik ürünlerin satılacağı Taze Pazar, mutfak sanatları okulu, extreme park, çocuk eğlence alanları ve çeşitli bölümlerin de yer alacağını kaydetti. Dünyada eğlence ve gastronominin artık bir arada ilerlediğini anlatan Alişoğlu, şöyle devam etti: “Yeme içme ve eğlence alanları bir arada olduklarında yarattıkları sinerji birbirini destekliyor. Biz de projemizde yeme-içme ve eğlenceyi bir arada sunuyoruz. Sektörde yıllık 24 milyar dolar harcanıyor yani insanlar dışarıda yemek yemek için para harcamaktan çekinmiyor. Bunun da yarısı, 12 milyar doları İstanbul’da harcanıyor. Her gece yaklaşık 350 bin kişi sadece yemek yemek için İstanbul’da dışarı çıkıyor.” Alişoğlu, “Evet biz İstanbul’da çok önemli bir çalışmanın altına imzamızı atıyoruz, yaptığımız işte hem bir gönüllülük esasıyla çalışıyoruz hem öncü olma misyonu üstleniyoruz ama diğer taraftan da buraya yatırım yapan kiracıları düşünmek zorundayız” dedi.

15 lot işlem hacmine, maç bileti hediye

İntegral Menkul Değerler, ilginç bir kampanyaya imza attı. Şirket, 16 Şubat Salı günü UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçına bilet hediye ediyor. Kimlere mi? Tabii ki, 2 bin dolar yatırım yapan, 15 lot işlem hacmi gerçekleştiren ilk dört yeni hesap sahibine... Ulukartal Holding şirketlerinden İntegral Menkul Değerler’in spora ilgisi bununla da sınırlı değil. Fenerbahçe Futbol Takımı şort üzeri sponsoru olan şirket aynı zamanda, Buca Ampute Futbol Takımı ve BGD Bayan Basketbol takımına sponsor olmuştu...

Sofuoğlu’nun destekçisi

Amatör branşlardaki sponsorluklarına devam etmeyi planlayan Şirket, Osmanlıspor’a transferiyle gündeme gelen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nun da destekçisi. Sofuoğlu, teknolojiye önemli yatırımlar yapan İntegral Menkul Değerler’in 2015-2016 marka yüzü... Milisaniye gibi çok kısa sürelerde işlemler yapan şirket, bu vizyon çerçevesinde kendilerine en uygun sporcunun Kenan Sofuoğlu olduğunu düşünmüş...

Artık rüzgârı da taşıyor

Ekip ruhunu geliştirme, ortak bir hedef doğrultusunda hareket etme, mücadele ve hızlı karar verme gibi yetkinliklerin kazandırılmasında önemli bir etkiye sahip olan yelken sporu, şirketlerin de ilgisini çekiyor. MNG Kargo da bu şirketlerden birisi. Profesyonel yarış takımı ile IRC III klasmanında yelken yarışlarına katılmaya başlayan MNG Kargo, kendi çalışanlarından oluşan yelken takımını da yetiştiriyor. MNG Kargo, Alto Yelken ile yaptığı sponsorluk anlaşması kapsamında Elan 340 model yelkenlisiyle başta Marmaris ve Bodrum Trofeleri olmak üzere İstanbul ’da düzenlenen özel yarışlarda yelken açacak.

İlk yarışta kupa kaldırdı

MNG Kargo Sailing, ilk kez 9-10 Ocak tarihlerinde Marmaris’te düzenlenen ERGO-MIYC Kış Trofesi 1. ayak yarışlarında kendi klasmanında rakiplerini geride bırakarak birinciliği elde etti. Katıldığı ilk yarışta kupanın sahibi olan MNG Kargo Sailing Team, ERGO-MIYC Kış Trofesi 2. ayak yarışlarını da birinci bitirerek sezona iddialı bir giriş yaptı.

YORUM YAZ