MENÜ

Tutan ve tutmayan hamleler!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maça futbolun 2 yönünü de iyi oynayarak başladı Fenerbahçe. Top rakibe geçtiği anda pres koydu ve çok çabuk kazandı. Soldado ve Valbuena’nın da katılımıyla ön tarafta etkili oldu. Ancak futbol şansı Gençlerbirliği’nin yanındaydı. Ümit hoca ise güçlü savunma anlayışının yanında hücum etmeyi santrfordan ziyade Ahmet İlhan ve Jailton’un çabukluklarına bırakmıştı. Ve bu plan ilk yarının son dakikasında işledi.

Çok önemli bir kayıp

Fenerbahçe 2. yarıya ise tam anlamıyla gol vuruşu şanssızlıklarını yenerek geldi. Alper’in driplingini, yaptığı harika vuruşla süslemesi ve Dirar’ın takipçiliği ile geri döndüler. Ancak maçın hemen başında başlayan Ümit Özat hamleleri bir kez daha karşılığını bulunca bu kez Gençlerbirliği Milinkoviç’le döndü. Aykut hocanın ofansif hamleleri işe yaramayınca Fener çok önemli bir 2 puan kaybetti.

Gecenin sorusu

Fener’in forvet hattında kim oynar? Bu sorunun cevabı Gençlerbirliği maçı 11’inde karşılığını buldu. Valbuena, Soldado, Dirar ve Alper uyumu oldukça iyiydi.

Maçın starı

Alper Potuk maçın içindeki oyunu kadar tam zamanında attığı golle de takımını geri döndürürken maçın da en iyisiydi. 90 dakika boyunca sahada kalan Alper, takımına büyük katkı sağladı.

Maçın olayı

Ümit Özat’ın işler kötü giderken Alper’i oyundan alarak yaptığı sistem değişikliği ve atılmasına ramak kalan Issah’ı daha maçın ilk yarısından oyundan almasının yanında Milinkoviç hamlesinin karşılığında da beraberliği yakalaması.

Kısa mesaj

Oğuz Kaan oynadığı oyunla üzerinde ısrar edilmesi halinde kazanacağı özgüvenle bu takımın organizasyonunu yapabilecek bir oyuncu olduğunu gösterdi.

YORUM YAZ