MENÜ

Trezeguet fişi çekti

Abone Ol Google News

Kızılyıldız maçının ilk yarısı, Trabzonspor için geri dönüşler maçı gibiydi.Hamsik, Siopis, Uğurcan performansları ile oyun üstünlüğünü Trabzonspor’dan yana kıldılar. İlk toplara müdahalede Siopis, oyun organizasyonundaHamsik iyi oynayınca, omurgası düzelen takımın konsantrasyonu da yükseldi ve ilk yarı skor tabelası da Trabzonspor’dan yana oldu. Bu oyunculara ilk yarıda nihayet Trezeguet’in eşlik etmesi ve yaptığı asistleHamsik’in golü, kaybedilen öz güveni de bir parça geri getirdi. 2. yarı maç dengeli başladı ama Trabzonspor son 2 maçında yaptığı, geçiş oyunlarına tepki verememe, hatasına hiç düşmedi.

Haberin Devamı

Hamsik’i koruma altına alan Abdullah Avcı, 61’de organizatörünü kenara aldı ama Kızılyıldız’ın en iyi oyuncularından Kangwa atılınca, maç daha da rahatladı. Maçın en iyilerinden Bakasetas’ın pasında nefis bir gol yapan Trezequet, maçın fişini çekti. Trabzonspor oyun konsantrasyonunu, savunma disiplinini oyuncu ayırt etmeksizin maçın tamamına yayınca, eksik Kızılyıldız’a karşı skor üstünlüğünü rahat rahat korudu.

Haberin Devamı

Nikolic’in golüne rağmen sakin kalmayı başardı. Sonuçta Trabzonspor, Trezeguet’nin beklenen patlamayı yaptığı maçta, kötü gidişe iyi oynadığı Kızılyıldız galibiyeti ile son verdi. Geldiğinden beri her maç değeri anlaşılan Hamsik, Trabzonspor için artık oyun, tabela futbolun her ayrıntısı için vazgeçilmez olduğunu gösterdi.

YORUM YAZ