MENÜ

Tarihi galibiyeti kaçırdılar!

Abone Ol Google News

Maçın ilk yarısı tam anlamıyla Trabzonspor’un oyunu oynandı. Fenerbahçe’nin yapmaya çalıştığı presi sakin ve özgüvenli şekilde aşmayı başardılar. Abdülkadir Ömür-Yusuf ortaklığında buldukları gol enfesti. Sonrasında topu Fenerbahçe’ye bıraktılar. Ancak üretkenlik konusu Fenerbahçe için yine büyük sıkıntıydı. Diğer taraftan Trabzonspor’un skoru arttıracak fırsatları atamaması Fenerbahçe için şanstı. 2. yarı Ersun Yanal’dan gecikmeli Valbuena hamlesi geldi. Valbuena’nın girmesinin ardından birkaç tane maçı çevirecek pozisyon yakalamalarına rağmen bitiriş konusu sezon başındaki gibi sıkıntılıydı. Trabzonspor, 10 kişi kalmasına rağmen rakibini neredeyse hiç rahatsız edemedi. Bordo-Mavililer son dakikada gelen gol ile mental anlamda dip yapmış Fenerbahçe’ye karşı hücum etmemenin karşılığında tarihi bir galibiyeti kaçırmış oldular.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fener’in Zajc’ı sahada ne yapması için oynattığını bilmiyorum ama çok koşmasına rağmen ne yapmaya çalıştığının yanıtını ben bulamadım.

Maçın starı

Oyuna 56’da girmiş olmasına rağmen Valbuena’nın Fenerbahçe’ye sezonun en değerli puanını kazandırdığı bir akşam oldu. Hem kendi hem de arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlar ile futbol iyi futbolcularla oynanır dedi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Fenerbahçe, kaliteden vazgeçtim maç boyunca oyuna ve skora isyan eden oyuncu aradı. Ancak Valbuena girdikten sonra oynadıkları oyun futbola benzedi. Sonuç almak çok geç gibi gözükse de son saniyede gelen puan çok değerli oldu.

Kısa mesaj

Trabzonspor’da maç boyunca hissedilen özgüvenin yanı sıra gergin olabilecek anlarda oyuncuların sakin kalışları Ünal Karaman ve ekibinin bir başka başarısıdır.

YORUM YAZ