MENÜ

Samet hoca ders verdi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş maça istekli başlamasına, oyuna ve topa hakim olmasına rağmen Quaresma’nın kaptırdığı, Fabri-Pepe ortak hatasında golü kalesinde gördü. Beşiktaş’ı rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerden, her oyuncunun kafasında hücum etmek, boş oyuncuyu en kısa zamanda bulma çabası gibi işler zaman zaman Sivasspor’u kendi kalesinin önüne kadar kapatmalarını sağladı. Ancak bazen Tolgahan, bazen de bir kaleci gibi kurtarışlar yapan Ziya sayesinde Sivasspor Talisca’nın yaptırdığı, Negredo’nun attığı penaltı haricinde gol yemezken az ama öz hücum eden taraftı.

Başakşehir gibi...

İkinci yarının hemen başında yedek kulübesini devreye sokan (ki bana göre çok erken oldu) Şenol Güneş, en önemli hamlesi Cenk Tosun’u sahaya sürüp, topla oynama seviyesini maximuma çıkartmasına rağmen golü bir türlü bulamadı. Hemen hemen tüm oyuncuların Tolgahan’ı yoklaması ve Babel’in gayretlerine rağmen son vuruş becerisi konusunda sınıfta kalan bir Beşiktaş izledik. Samet Aybaba yönetimindeki Sivasspor ise haddini bilerek nasıl futbol oynanır, Başakşehir maçından sonra Beşiktaş’a karşı da adeta ders verir gibi gösterdi.

Savunmayı açamıyorlar

Emre Kılınç’ın öne çıktığı maçta kaleye gittiği her atağın kıymetini bilircesine sonuçlandıran ve attığı ilk kornerde golü bulan Sivasspor mütevazı kadrosuna rağmen çok önemli bir galibiyet daha almayı başardı. Beşiktaş tarafında sezonun başından beri lig maçlarını adeta ikinci plana atmanın sıkıntısını, iyi savunma yapan her rakibine karşı aldığı kötü sonuçlara ligin son maçında da devam ederek kötü bir dersle ilk yarıyı kapattı.

YORUM YAZ